Головна Новини Дозвілля подорожі Яка країна в Європі стала лідером з кишенькових крадіжок у туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка країна в Європі стала лідером з кишенькових крадіжок у туристів

Барселона приваблює мільйони туристів та тисячі злодіїв

11 червня 2024, 18:00
Поділіться публікацією:

Барселона, знаменита своєю унікальною архітектурою та вируючим культурним життям, щороку приваблює понад 12 мільйонів туристів. Однак, разом з великою кількістю пам'яток, місто відоме і підвищеним ризиком кишенькових крадіжок, що ставить його в один ряд з найбільш небезпечними напрямками для мандрівників у Європі.

Яка країна в Європі стала лідером з кишенькових крадіжок у туристів

Високий ризик кишенькових крадіжок у Барселоні: як захистити себе

Згідно з матеріалом видання Express, Іспанія та Франція знаходяться на вершині списку країн з високим рівнем злочинності щодо туристів. Барселона виділяється у цьому списку особливо, де кишенькові крадіжки стали майже рутинною частиною міського життя.

"Наш телефон вкрали прямо з нашого столика під нашим носом у ресторані в Барселоні. Ресторан був порожній, за винятком нас і цього одного хлопця, який забрів з вулиці та сів біля нас. Персонал не давав йому меню, як нам. Ми не бачили, щоб він підходив до нашого столика, і мені цікаво, чи не наш офіціант украв телефон і дав його хлопцеві? У будь-якому випадку, це був чистий артистизм.

Такі випадки, як інцидент у ресторані Барселони, де телефон вкрали прямо зі столу, не рідкість.

Способи захисту від кишенькових крадіжок

  1. Використання ремінців та спеціальних сумок . Як стверджує Кеті, багато хто вже віддає перевагу аксесуарам, які дозволяють закріпити телефон на зап'ястя або носити його в безпечніших місцях, наприклад, у сумці на передній частині тіла або внутрішній кишені на блискавці.

  2. Обережність у місцях великого скупчення людей . Історичні та культурні пам'ятки приваблюють туристів, а отже, і злодіїв. Уважність та обережність можуть допомогти уникнути втрат.

  3. Навчання та обізнаність . Туристичні агенції та місцеві органи влади можуть посилити інформаційні кампанії про ризики та методи запобігання крадіжкам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини