Головна Новини Дозвілля подорожі Яка балканська країна повністю скасувала коронавірусні обмеження для туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка балканська країна повністю скасувала коронавірусні обмеження для туристів

Влада лишень просить дотримуватися соціальної дистанції в аеропортах

8 червня 2021, 19:35
Поділіться публікацією:

Уряд Албанії зняв усі пов'язані з пандемією обмеження для іноземних туристів. Про це повідомляє Euractiv.

Яка балканська країна повністю скасувала коронавірусні обмеження для туристів

Албанія - фото з відкритих джерел

За інформацією журналістів, з 1 червня для відвідування Албанії не знадобиться тест на COVID-19, тест на антитіла, паспорт вакцинації або будь-який інший документ, пов'язаний із вірусом. Місцева влада також скасувала 14-денний карантин при в'їзді.

Проте іноземним туристам наполегливо рекомендується перебувати в аеропорту на відстані щонайменше 1,5 метра один від одного, щоб запобігти поширенню хвороби.

Журналісти повідомляють, що за останній місяць в Албанії різко скоротилася кількість нових інфекцій і смертей, пов'язаних із коронавірусом. Менше ніж 300 випадків залишаються активними в усій країні, впродовж кількох днів поспіль не було зареєстровано жодного випадку смерті.

Також одна третина населення країни отримала хоча б одну дозу вакцини від коронавірусу.

Нагадаємо, що з 7 червня Іспанія послаблює карантинні обмеження та розпочинає повноцінний курортний сезон. За попередніми розрахунками влади, країну планують відвідати близько 45 мільйонів відпочиваючих. Про нюанси нових туристичних правил в Іспанії дізнавайтесь із нашої статті.

Як уже повідомляли "Коментарі", з 9 червня з'явиться можливість подорожувати до Франції. Які правила будуть діяти конкретно для українців, що обрали такий маршрут, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, з якою країною українська влада узгодила відміну спеціальних віз для відвідування. Подробиці — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини