Головна Новини Дозвілля подорожі Вплив Covid-19 на подорожі: світові авіаперевізники зупинили понад 2000 рейсів
commentss НОВИНИ Всі новини

Вплив Covid-19 на подорожі: світові авіаперевізники зупинили понад 2000 рейсів

Поширення нового штаму у світі змушує авіаперевізників скасовувати свої рейси

24 грудня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Глобальні авіаперевізники скасували понад 2000 рейсів у п’ятницю, 24 грудня. Таку інформацію опублікував веб-сайт FlightAware, щоб показати, як COVID-19 впливає на подорожі у відпустку. Про це повідомляє Reuters.

Вплив Covid-19 на подорожі: світові авіаперевізники зупинили понад 2000 рейсів

Реактивні літаки Delta Air Lines біля виходів у міжнародний аеропорт Хартсфілд-Джексон Атланта в Атланті, штат Джорджія - Reuters

Веб-сайт показав, що станом на 8:20 ранку за східним часом (13:20 GMT) було припинено 2028 рейсів по всьому світу.

FlightAware повідомляє, що на даний момент у п’ятницю, 24 грудня, було 448 скасувань у межах Сполучених Штатів, в’їздів або виїздів із них.

Компанії United Airlines і Delta Air Lines у четвер, 23 грудня, заявили, що кожна з них скасувала десятки рейсів напередодні Різдва, оскільки розповсюджуваний коронавірус варіант Omicron вплинув на їхніх працівників.

Як повідомляли раніше "Коментарі", уряд Великобританії заявив, що скорочує період самоізоляції COVID-19 до 7 днів замість 10 для людей, які отримали негативний результат тесту. Оскільки варіант Omicron швидко поширюється у Великобританії та фіксують рекордний рівень випадків за останній тиждень, багато галузей промисловості борються з нестачею персоналу, включаючи лікарні, які попереджають про ризик впливу ситуації на безпеку пацієнтів.

Також "Коментарі" писали, що у Франції незабаром може бути 100 000 нових випадків COVID-19 на день через швидке поширення штаму коронавірусу Omicron, але уряд поки що не планує вводити нових обмежень. Президент Еммануель Макрон розраховує на прискорену програму вакцинації, щоб тримати вірус під контролем. Веран сказав, що очікує, що до Різдва буде введено 22-23 мільйони бустерних доз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини