Головна Новини Дозвілля подорожі Влада Балі хоче обмежити масовий туризм на сотню років: усе через росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Балі хоче обмежити масовий туризм на сотню років: усе через росіян

На мальовничому Балі обговорюють можливість запровадити квоти на в’їзд для іноземних туристів на найближчі 100 років. Усе задля того, аби знизити ризик зневажання місцевих законів

11 травня 2023, 11:45
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Detik.

Влада Балі хоче обмежити масовий туризм на сотню років:  усе через росіян

Балі. Фото з відкритих джерел

Губернатор індонезійського острова Балі Ваян Костер зауважує, що причинами цього є грубі порушення правил для туристів на острові за останній рік. А більшість, із тих, хто вдається до порушень законодавства – росіяни. Він зауважує, що їх поведінка інколи є небезпечною для місцевих. Лише з січня поточного року з Балі депортували майже сотню туристів.

"Ми більше не проводитимемо політику масового туризму, ми обмежимо його, впровадивши систему квот. Система квот на наступні 100 років", — підкреслив Костер.

Водночас, недобросовісні туристи все одно не приносять щедрих доходів. Хоча вони і обирають відпочинок на Балі, та вдаються до економії й хитрощів. Мова іде про оренду найдешевших готелів, чи приватного житла, що ще заощадливіше для гаманця. А також пересування на велосипедах, скутерах чи приготування їжі вдома. Багато відпочивальників закуповують "розфасований" рис і їдять його з дня у день. При тому, шкоди від таких туристів більше, аніж доходу. Наразі, проєкт на етапі обговорень в уряді Балі. У разі його схвалення, іноземці змушені будуть отримувати спеціальні дозволи на в’їзд на острови, перед поїздкою. А планувати таку подорож доведеться завчасно — щонайменше за рік до поїздки.   

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Вбивця заповзла в оселю непомітно: в Індії рідкісна кобра-альбінос ледь не позбавила життя подружжя Її укус паралізує та може вбити. Отруйна кобра "Наджа", яку рідко можна побачити в Індії, після негоди заповзла до будинку сімейної пари у місті Коїмбатура та неабияк налякала господарів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Які міста у світі є найздоровішими та де почуваються абсолютно щасливими, — рейтинг Стокгольм (Швеція) і Фару (Португалія) очолили лідерство у списку світових міст, де найбільш сприятливі умови для здорового та комфортного життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини