Головна Новини Дозвілля подорожі Відпустка в Іспанії: що можна та чого не слід робити туристам
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпустка в Іспанії: що можна та чого не слід робити туристам

Під час подорожі до Іспанії, туристам варто знати, як себе поводити

19 січня 2022, 00:35 comments1188
Поділіться публікацією:

Щороку понад 75 мільйонів людей відвідують Іспанію. Різноманітна нація, батьківщина безлічі культур і традицій, Іспанія складається з 17 регіонів. Однак туристи, які відвідують Іспанію, повинні дізнатися більше про звичаї країни і вивчити етикет, щоб знати, що робити в цьому фантастичному і унікальному місці світу, інформує thetravel.

Відпустка в Іспанії: що можна та чого не слід робити туристам

Відпочинок в Іспанії (фото з відкритих джерел)

Що потрібно туристам, які подорожують до Іспанії

Першим кроком до знайомства з більшою частиною Іспанії є вивчення місцевого жаргону, який іспанці високо оцінять. Наприклад, варто вивчити деякі ключові фрази, пов'язані з їжею, привітаннями і вказівками. Більш того, варто відзначити, що іспанська — не єдина мова, якою говорять всередині країни. У деяких автономних регіонах є інші офіційні мови. Баскською мовою говорять в країні Басків, а каталонською — в Каталонії. Ось чому краще вітатися з місцевими жителями на їх діалекті.

Багато іноземців не знають, що перерва опівдні з 14: 00 до 16: 00 є невід'ємною частиною іспанської культури. Наприклад, іспанці в цей час обідають зі своїми друзями, родиною або колегами у великих містах. Це час для відпочинку, перш ніж продовжити залишок дня. Відтак варто, оскільки більшість магазинів в Іспанії закривається з 14:00 до 16:00, зробити покупки до або після сієсти.  

 Чого не слід робити мандрівникам в Іспанії під час подорожі

Люди, які вперше відвідують Іспанію, повинні уникати ігнорування регіональних відмінностей. Це пов'язано з тим, що кожен регіон Іспанії має свою власну самобутність, місцеву мову, культуру і традиції. Відвідувачі повинні поважати їх, розуміти їх і враховувати, що дезінформовані коментарі будуть образливими.

Люди, які відвідують Іспанію, не повинні відчувати себе зобов'язаними залишати чайові в ресторанах країни. Це тому, що офіціанти там не покладаються на чайові. Однак, якщо хтось вважає, що вони отримали виняткове обслуговування, вони можуть залишити пару додаткових євро в якості чайових.

Іспанці не пунктуальні, коли справа доходить до світських заходів. Наприклад, якщо подія запланована на 9:00 вечора, не слід очікувати, що вона розпочнеться раніше 9:30 вечора. Ось чому відвідувачі країни не повинні засмучуватися, якщо вони прибудуть на подію вчасно, і не повинні очікувати пунктуальності в Іспанії.

При відвідуванні Іспанії люди повинні носити відповідний одяг, який поважає іспанську культуру і звичаї. Ось чому люди повинні уникати прогулянок в місцях, не пов'язаних з пляжем, в купальниках або без сорочки, тому що це образить місцевих жителів. Більше того, люди, які носять пляжний одяг у місті, як відомо, туристи, що приваблює кишенькових злодіїв.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Іспанія оголосила про масштабний розпродаж житла.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини