Головна Новини Дозвілля подорожі Відпочинок у Франції: що треба знати туристам, які вперше приїхали в цю країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпочинок у Франції: що треба знати туристам, які вперше приїхали в цю країну

Туристам, які вперше їдуть у Францію, треба знати, як себе поводити у цій країні

21 січня 2022, 00:55
Поділіться публікацією:

 Ейфелева вежа, сонячна французька Рів'єра і елегантні паризькі бульвари — ось деякі з речей, про які мріють мандрівники, плануючи поїздку до Франції.  Але є речі про, які туристи точно мають знати, відвідуючи перший раз цю країну. Про особливість мандрівки до Франції, пише thetravel.

Відпочинок у Франції: що треба знати туристам, які вперше приїхали в цю країну

Відпочинок у Франції (фото з відкритих джерел)

Що потрібно робити, коли ви вперше відвідуєте Францію

Люди, які відвідують Францію, повинні поважати етикет і звичаї. Наприклад, люди повинні привітатися або привітатися по-французьки, коли заходять в ресторан, магазин або інший заклад. Більш того, вони повинні попрощатися або попрощатися перед від'їздом. Очікується також, що вони вивчать кілька французьких фраз. Це доведе, що людина докладає зусиль, а також проявить повагу.

Люди повинні очікувати, що платитимуть певну плату за користування ванною кімнатою на вокзалах, в універмагах та інших місцях у Франції. Крім того, туристам рекомендується мати при собі квитки, коли вони сідають в метро, до тих пір, поки вони не покинуть станцію. Це пов'язано з тим, що поліція проводить безперервні перевірки і може штрафувати людей, у яких немає квитків. Крім того, важливо підтвердити квиток перед посадкою в поїзд. Біля входу на кожну платформу або набережну люди можуть знайти автомати для перевірки.

Ще одна річ, на яку повинні звернути увагу люди, які відвідують Францію, — це одягатися відповідним чином. Наприклад, їм слід уникати носіння кросівок, шортів і шльопанців. Адже вони призначені для занять спортом і для пляжу.

Чого не треба робити мандрівникам, які вперше приїхали до Франції

 Мандрівники, люди не повинні брати свою каву і пити її, йдучи вулицею. Навпаки, вони повинні вживати свій напій в кафе, сидячи за столиком або стоячи в барі. На відкритих ринках люди не повинні торкатися до будь-яких продуктів. Вони повинні питати у продавця тільки те, що їм потрібно.

Каву з молоком після закінчення трапези — це ні-ні. Такий напій замовляють у Франції на сніданок. Крім того, французи не люблять поспішати з їжею. Замість цього вони хочуть взяти час, щоб розслабитися за їжею або кавою. Крім того, люди повинні мати на увазі, що французи будуть обідати з 12:00 до 2:00, а це означає, що багато магазинів будуть закриті в цей час дня.

Вивчення французьких фраз має важливе значення при відвідуванні країни, тому що не слід припускати, що всі розуміють або говорять по-англійськи.

На відміну від Сполучених Штатів, у більшості випадків у французьких ресторанах плата за обслуговування в розмірі 15% включена в рахунок. Це означає, що людям не потрібно давати чайові. Проте, прийнято залишати пару додаткових євро після закінчення вечері, якщо обслуговування було дуже якісним.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Франції почалося виверження вулкана.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини