Головна Новини Дозвілля подорожі В офісі не так вже й погано: топ-5 смертельно небезпечних професій
commentss НОВИНИ Всі новини

В офісі не так вже й погано: топ-5 смертельно небезпечних професій

П'ять робіт, з яких в один прекрасний день можна і не повернутися

16 жовтня 2020, 15:53 comments2160
Поділіться публікацією:

У світі існує безліч небезпечних професій. Військові, шахтарі, рятувальники... Цей список можна продовжувати дуже довго. Але сьогодні ми виділимо з нього п'ять таких, які відрізняються особливим ризиком для життя і тільки найвідважніші можуть спробувати свої сили в цих професіях. Скласти такий список нам допоміг портал mport.

В офісі не так вже й погано: топ-5 смертельно небезпечних професій

Найнебезпечніші професії

Мексиканські копи

Від роботи в мексиканській поліції краще утриматися. Ризик бути підстрелений надзвичайно великий. Причиною всьому — багаторічна війна між наркокартелями і державою. В результаті, за 2012 рік в сутичок між поліцією і бандитами загинули десятки тисяч людей, в тому числі величезна кількість копів.

Лісоруби

В офісі не так вже й погано: топ-5 смертельно небезпечних професій - фото 2

Далеко не кожен мріє про те, щоб на його голову гупнуло дерево. Лісоруб — небезпечна робота, за яку беруться тільки хоробрі й умілі хлопці. У минулому році тільки в США від повалених дерев загинуло 104 людини.

Рибалки на Алясці

В офісі не так вже й погано: топ-5 смертельно небезпечних професій - фото 3

Одна з найбільш небезпечних робіт — рибалити на особливий вид крабів, які водяться на Алясці. Бюро статистичних досліджень праці в Америці нарахувало 128 смертників на кожні 100 тисяч рибалок. Причина — жахливі погодні умови, які викликають перекидання човнів.

Охорона в Іраку

В офісі не так вже й погано: топ-5 смертельно небезпечних професій - фото 4

Охороняти посольства США і Великої Британії в Іраку — самогубство. Але в країні є хлопці, яких цим не злякати. Їх не хвилює статистика, яка говорить про 121 летальний кінець підрядників, які охороняли американське посольство в Іраку.

Шофери Гватемали

В офісі не так вже й погано: топ-5 смертельно небезпечних професій - фото 5

Водити автобус в Гватемалі небезпечно. Місцеві жителі вимагають від влади 10 тисяч машин, які зобов'язані обслуговувати населення. А поки такої кількості не надали — бунтарі просто винищують водіїв автобусів. За 2012 від такого протесту постраждало 900 водіїв.

Потрібно мати залізні яйця, щоб спробувати зробити кар'єру на таких роботах. Хоча хто знає — може деякі з них ідеально підійшли б тобі? Також видання "Коментарі" розповість про чотири незвичайні професії для екстравагантних чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини