Головна Новини Дозвілля подорожі В Чорногорію можна буде потрапити без ПЛР-тесту - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Чорногорію можна буде потрапити без ПЛР-тесту - деталі

Чорногорія значно спростила умови перетину кордону для українців та громадян деяких інших країн

21 квітня 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

Громадяни України зможуть подорожувати Чорногорією без зайвого клопоту. Туристи звільняються від обов'язкової здачі ПЛР-тесту на коронавірус. Про це повідомив міністр фінансів та соціального захисту країни Мілойко Спайіч.

В Чорногорію можна буде потрапити без ПЛР-тесту - деталі

В'їзд в Чорногорію: до країни можна подорожувати без ПЛР-тесту. Фото: kuku.travel

Окрім того, вільно подорожувати Чорногорією без будь-яких обмежень зможуть й громадяни деяких інших країн.

“З радістю повідомляємо вам, що для відвідування Чорногорії в туристичний сезон 2021 для громадян Російської Федерації, Республіки Білорусь, України та Північної Македонії будуть зняті всі обмежувальні заходи, в тому числі ПЛР-тестування”, — заявив на своїй сторінці у Твіттері Мілойко Спайіч.

Міністр фінансів та соціального захисту Чорногорії повідомив, що туристичний сезон в Чорногорії почнеться з 26 квітня. Тобто вже через п'ять днів.

Проте міністр не уточнив, коли саме буде затверджено вільний перетин кордону та як працюватиме дана схема від влади.

Нагадаємо, що за період пандемії коронавірусу у Чорногорії зафіксовано 95 тисяч випадків зараження коронавірусом. Загинуло від хвороби понад 1,4 тисячі пацієнтів.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що в інших країнах навпаки посилили карантинні обмеження. Наприклад влада Італії змінила правила в'їзду для іноземців з країн Європейського союзу. Щоб потрапити до Італії туристам з ЄС доведеться пробути на самоізоляції 5 днів. Карантин буде обов'язковим для всіх, навіть для людей, які мають негативний тест на коронавірус.

В Ізраїлі також почали діяти оновлені правила для в'їзду громадян з країн з підвищеним ризиком захворюваності коронавірусів, також і для українців. Про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

38

3 червня 2021, 08:05

Вы хотите забеременеть, но нет хорошего мужчины? Желание родить ребенка - желание для женщины естественное и необходимое. Если по какой то причине, например при мужском бесплодии, несовместимости или другой причине, Вам нужен мужчина для зачатия, Вы можете обратиться ко мне. При взаимной симпатии готов помочь забеременеть традиционным способом! симпатичный мужчина с 2мя высшим техническим образованиями,владею иностранным языком,школа с медалью, без вредных привычек. Вы хотите, но нет возможности забеременеть? Помогу забеременеть бесплатно. В некоторых случаях, готов частично участвовать в воспитании. E-mail: [email protected] Если не отвечу, напишите ещё раз, проверив правильность написания контактных данных (электронной почты).


Новини