Головна Новини Дозвілля подорожі «Укрзалізниця» відновлює курсування швидкісних поїздів між Києвом і Харковом
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» відновлює курсування швидкісних поїздів між Києвом і Харковом

У період з 15 по 23 жовтня в розкладі руху поїздів відбудуться зміни

17 вересня 2020, 17:26
Поділіться публікацією:

Вже з наступної п'ятниці поновлюється курсування швидкісних поїздів Інтерсіті сполученням Київ — Харків. Про це сьогодні, 17 вересня, повідомила прес-служба компанії.

«Укрзалізниця» відновлює курсування швидкісних поїздів між Києвом і Харковом

Джерело: tsn.ua

Пасажироперевезення здійснюватимуться поїздами Hyundai.

"Укрзалізниця" відновлює проходження швидкісного поїзда Інтерсіті №724 / 723 Київ — Харків. Він відправлятиметься в рейси щодня з 25 вересня 2020 року і буде зупинятися на станціях "Дарниця", "Миргород" і "Полтава-Київська". Пасажирів обслуговуватимуть електропоїзди Hyundai. Всього між Києвом і Харковом курсуватимуть три швидкісних поїзди" , — йдеться в повідомленні.

У залізничній компанії також додали, що в зв'язку з ремонтними роботами залізничних шляхів в період з 15 по 23 жовтня в розкладі руху поїздів відбудуться зміни — замість поїзда №724 / 723 Київ — Харків курсуватиме поїзд №720 / 719 Київ — Харків.

"Зі столиці він відправлятиметься 15, 16, 18, 22 і 23 жовтня, з Харкова — 16, 17, 19, 23 і 24 жовтня. Цей поїзд робить зупинки в "Борисполі","Гребінці","Миргороді","Полтаві" та на інших станціях. Після завершення ремонтних робіт Інтерсіті №724 / 723 Київ — Харків відновить рух", — відзначили в повідомленні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з 14 вересня компанія "Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків по ряду станцій через погіршення епідеміологічної ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини