Головна Новини Дозвілля подорожі У яких країнах Європи найекономніше відпочивати цього літа
commentss НОВИНИ Всі новини

У яких країнах Європи найекономніше відпочивати цього літа

За оцінками експертів, добре провести час та отримати яскраві враження, витративши при цьому невеликі кошти, можна на курортах Туреччини, Польщі, Болгарії, Угорщини і Румунії

21 травня 2023, 12:00
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Express.

У яких країнах Європи найекономніше відпочивати цього літа

Курорти Туреччини. Фото з відкритих джерел

Хороший відпочинок у цих країнах можна організувати за кількадесят євро на день. Найдешевше, мандрівка цього літа, обійдеться  до Туреччини. Щоденні витрати там складають близько 15 євро. Водночас, ця країна добре підходить тим туристам, що полюбляють пляжний відпочинок, історичні пам’ятки та вуличну їжу. Найбільше доведеться витратити, хіба-що на квиток до Туреччини. Хоча, якщо старанно пошукати, можна натрапити на акції від перевізників.

Другу сходинку у списку недорогих країн для відпочинку посідає Польща. Там, щоденні витрати складають близько 20 євро. Наступною, у трійці лідерів є Болгарія. На туризм там, мандрівники витрачають щодня понад 27 євро.

Далі ж ідуть: Болгарія (27 євро);Угорщина (32 євро);Румунія (37 євро);Хорватія (39 євро);Кіпр (46 євро);Португалія (57 євро);Греція (62 євро); Іспанія (68 євро). Отож, найдорожче серед бюджетних країн, відпочинок вартує в Іспанії. На одну людину, щодоби доводиться приблизно витрачати 68 євро.

Як писали "Коментарі", — Кельн визнали сексуальною столицею світу. Місто на заході Німеччини очолило рейтинг "Найбільш сексуально розкутих міст світу — 2023". Його опублікував голландський журнал Lust, що спеціалізується на тематиці інтимного життя.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Стало відомо, кому належать 600 000 доларів, знайдениху матраці інвестбанкіра Мазепи. Вони належать сину голови ФРУ. До редакції telegraf потрапили копії запитів, які голова Федерації роботодавців України Дмитро Олейник направляв десятку різних інстанцій, включаючи комітети ВР, Генерального прокурора та офіс Президента.



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини