Головна Новини Дозвілля подорожі У Туреччині з нетерпінням очікують напливу туристів з України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині з нетерпінням очікують напливу туристів з України

Туроператори Туреччини сподіваються після карантину наблизити показники українського туризму до рівня минулого року

7 липня 2020, 21:47
Поділіться публікацією:

В цьому році готелі Туреччини і, зокрема Анталії, очікують не менше 100 тисяч українських туристів в липні, хоча в минулому році число наших відпочивають на турецьких курортах перевищила число у 145 тисяч. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на заступника директора приймаючої сторони в Туреччині туроператора Coral Travel компанії ODEON Tours Нурхан Каплан.

У Туреччині з нетерпінням очікують напливу туристів з України

Так, він підкреслив, що туристична галузь була зупинена і понесла колосальні збитки, але сьогодні туроператори роблять все можливе для відновлення повноцінного відпочинку для перших відпочиваючих, які повернулися на курорти Анталії після карантину.

"Період був важким для всіх, але ми дуже швидко організувалися і розробили план, як вийти з тієї кризи, як повернутися до якісного туристичного сезону. Фактично ми говоримо про те, щоб відновити туристичний потік, який взагалі зупинився із-за епідемії", — зазначає Каплан.

При цьому він додав, що, незважаючи на невисокі очікування в липні, їх турфірма розраховує на відновлення торішнього потоку туристів на рівні минулорічних показників вже в серпні.

Зазначимо, що відповідно до встановлених правил щодо карантину, по прибуттю в Анталію пасажири проходять температурний скринінг, для цього використовується спеціальне обладнання, що дозволяє вимірювати температуру дистанційно. Якщо датчик зафіксує підвищену температуру, пасажира відправлять на тестування результатів якого він під контролем медиків чекати в спеціально обладнаному приміщенні-ізоляторі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава парламенту Денис Шмигаль розповів про ініціативні кроки для євроінтеграції України, які розробляє Кабмін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини