Головна Новини Дозвілля подорожі У Греції продається цілий острів: яка ціна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції продається цілий острів: яка ціна

Скелястий острів у Греції, розміром 350 футбольних полів, продають за 50 млн євро.

22 квітня 2024, 17:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Грецький острів Трагонісі, який розташований в Егейському морі виставлений на продаж. За скелястий острів площею 250 гектарів потрібно буде заплатити 50 млн євро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Greek Reporter.

У Греції продається цілий острів: яка ціна

У Греції острів Трагонісі продають за 50 млн євро. Фото з відкритих джерел

Грецький ресурс Greek Reporter повідомив, що місцева агенція з нерухомості ZL Development Mykonos Golden Luxury оголосила продаж острова Трагонісі, який знаходиться на схід від популярного серед туристів острова Міконос. Крім того, агенція згодна продати, як цілий острів, так і його частину.

На острові практично немає зелені, і більшу частину його території вкривають гострі скелі та гравій. Однак, влітку до Трагонісі періодично відправляються човни. Вони доставляють у цю місцевість дайверів, яких приваблюють печери з бірюзовою чистою водою, що стали ідеальним місцем для занурень.

Крім того, на скелях побудована невелика каплиця, де один раз на рік, 11 червня проводяться релігійні заходи виключно за участю чоловіків на честь святих Варнави та Варфоломія.

Агенція з нерухомості, яка виставила цінник на острыв Трагонісі пропонує ще кілька островів на продаж. Серед них, є острів Макрі в Іонічному морі, який, попри стартову ціну в 3,8 млн євро в 2022 році, все ще чекає свого покупця. Макрі входить до групи островів Ехінадес, шість з яких були придбані у 2013 році еміром Катару Хамадом бін Халіфою Аль Сані за 10 мільйонів доларів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Іспанії виставили на продаж селище за ціною квартири.

Також "Коментарі" писали про хорватське місто, в якому продають будинки за кілька євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини