Головна Новини Дозвілля подорожі Туристичні пастки: 10 місць, які мандрівники назвали найбільш переоціненими
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристичні пастки: 10 місць, які мандрівники назвали найбільш переоціненими

У новому опитуванні названо 10 популярних туристичних об’єктів, які розчарували мандрівників.

17 березня 2024, 15:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У світі існує сотні туристичних пам’яток, які потрібно побачити за життя. Однак, інколи наші очікування не збігаються з реальністю, а популярні туристичні місця розчаровують. Згідно з останнім опитуванням мандрівників Стоунгендж названо туристичним об’єктом, який найбільше розчаровує.

Туристичні пастки: 10 місць, які мандрівники назвали найбільш переоціненими

Серед популярних туристичних місць Стоунгендж найбільше розчаровує туристів

Британське видавництво путівників Rough Guides, провело масштабне опитування щодо місць, які найбільше розчаровують туристів. 

Згідно з опитуваннями Стоунгендж був визнаний найбільш переоціненою туристичною пам'яткою світу. Мандрівники були нещадні до об’єкта віком у 4,5 тис. років вказуючи, що це лише "купа каміння" та пояснювали, що там нема на що дивитись. Також багато нарікань було до атмосфери Стоунгенджу та заборон для туристів під час його відвідин. Наприклад, пройтись між каменями та торкнутись їх можна двічі на рік – під час літнього та зимового сонцестояння. Однак найбільше нарікань та розчарувань було щодо масштабів Стоунгенджу, який виявився набагато меншим ніж очікували туристи.

На другому місці серед туристичних місць, які стали розчаруванням для мандрівників, опинилась Ейфелева вежа. Попри те, що об’єкт дуже популярний і в середньому за день його відвідує 25 тис. людей, багато мандрівників залишають місце розчарованими. Подорожуючі скаржаться, що вигляд з Ейфелевої вежі не компенсує тих витрат, які пов’язані з ціною та довгими чергами. Крім того, з найпопулярнішої пам’ятки Франції практично нічого не видно у похмурі або дощові дні.

Трійку лідерів серед місць, які стали одними з найбільших туристичних пасток став Центральний парк, розташований у центрі Мангеттена. Попри те, що серце Нью-Йорка є одним з найвідоміших парків світу та має озера, ковзанки, зоопарк, театр просто неба, туристи вважають це туристичне місце переоціненим. Зокрема вони наголошують, що це просто міський парк з дуже поганим обслуговуванням. Також мандрівники розчарувались його розмірами: 4 км на 800 метрів.

10 туристичних об’єктів, які мандрівники назвали найбільш переоціненими:

  • 1. Стоунгендж
  • 2. Ейфелева вежа
  • 3. Центральний парк
  • 4. Ніагарський водоспад
  • 5. Статуя Свободи
  • 6. Сіднейський оперний театр
  • 7. Колізей
  • 8. Версаль
  • 9. Великий каньйон
  • 10. Лувр

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про країни, які заборонили росіянам в'їзд на свою територію.

Також "Коментарі" писали про найкращі країни для виходу на пенсію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

17 березня 2024, 16:17

Зажрались


Новини