Головна Новини Дозвілля подорожі Туристам пропонують прожити рік на Мальдівах: названа умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристам пропонують прожити рік на Мальдівах: названа умова

Туристи також отримають знижки на харчування та SPA-процедури

8 листопада 2020, 08:55 comments6359
Поділіться публікацією:

Напевно, кожен мріє хоч раз опинитися на Мальдівських островах. А, що якщо отримати "необмежене перебування в раю" на весь 2021 рік? Так, з такою пропозицією виступив один з Мальдівських готелів.

Туристам пропонують прожити рік на Мальдівах: названа умова

Мальдіви (фото з відкритих джерел)

Через пандемію коронавірусу, яка звалилася на світ, страждають всі сфери діяльності, в тому числі й туризм. Через відтік туристів один з готелів на Мальдівських островах запропонував гостям необмежене проживання в одному зі своїх бунгало, протягом всього наступного року. Така послуга коштує 30 тисяч доларів (близько 843 тис. гривень). В цей пакет входить проживання в комфортному бунгало, трансфер з готелю і сніданки, а ще гості отримують 25% знижку на обід і вечерю, а також на SPA-процедури. Цією пропозицією можуть скористатися всі охочі, але акція діє до кінця листопада.

Відомо, що Anantara VeliM aldives — готель, який пропонує необмежене "проживання в раю", не найдорожчий на островах, але ціна за ніч в одному з його номерів коштує 500 доларів. Якщо ж ви скористаєтеся пропозицією, то будете витрачати близько 83 доларів за ніч.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Мальдівах посилили правила в'їзду для туристів через епідемію коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини