Головна Новини Дозвілля подорожі Турецькі курорти, які замінять грецькі острови
commentss НОВИНИ Всі новини

Турецькі курорти, які замінять грецькі острови

Туристи шукають альтернативи Греції: Туреччина пропонує курорти з грецьким колоритом за доступною ціною

23 липня 2024, 16:39
Поділіться публікацією:

Літо 2024 року видалося для Греції нелегким: пожежі, повені та нові туристичні податки змушують мандрівників шукати альтернативи. Туреччина, яка завжди славилася гостинністю та доступними цінами, стає новим фаворитом. Видання Travel Off Path склало список з чотирьох турецьких курортів, які не поступаються красою та чарівності грецьким островам, але при цьому радують гаманець.

Турецькі курорти, які замінять грецькі острови

Турецькі курорти, які замінять грецькі острови

Бодрум

Білі будиночки, повиті яскравими бугенвілеями, стародавні руїни та кілометри піщаних пляжів – Бодрум підкорює з першого погляду. Грецька спадщина тут відчувається у всьому: від кухні до традицій. А ціни на проживання значно нижчі, ніж на сусідньому острові Кос.

Турецькі курорти, які замінять грецькі острови - фото 2

Мармаріс

Кришталево чисті води Бірюзового узбережжя, жвава Бар-стріт та спокійні галькові пляжі – Мармаріс задовольнить будь-які запити. І при цьому коштуватиме значно дешевше, ніж популярний грецький острів Родос.

Турецькі курорти, які замінять грецькі острови - фото 3

Сільчук

Це тихе містечко – справжній рай для любителів історії. Тут знаходиться Ефес, стародавнє грецьке місто, включене до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Пориньте в атмосферу античності, не переплачуючи за квитки та проживання.

Турецькі курорти, які замінять грецькі острови - фото 4

Імброс/Гекчеада

Цей острів з багатою історією та приголомшливими пейзажами Північного Егейського моря колись належав Греції. Тут досі збереглися сліди грецького минулого, а ціни на проживання тішать своєю доступністю.

Турецькі курорти, які замінять грецькі острови - фото 5

Ці курорти не тільки надають комфорт і красу, які можна порівняти з грецькими аналогами, але й роблять це з урахуванням сучасних потреб туристів, які прагнуть поєднати культурне збагачення з відпочинком на морі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини