Головна Новини Дозвілля подорожі Топ-7 найкращих пляжів світу для відпочинку в 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-7 найкращих пляжів світу для відпочинку в 2024 році

Морські райські куточки: 7 пляжів, які змусять вас закохатися в літо

28 травня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:

Подорожі на пляж — один із найпопулярніших напрямів відпочинку. У цьому огляді ми представляємо топ-7 найкращих пляжів світу, які приваблюють туристів своєю красою, унікальним розташуванням та високоякісними послугами.

Топ-7 найкращих пляжів світу для відпочинку в 2024 році

Де відпочити біля моря: найкращі пляжі планети

1. Грейс Бей (Теркс та Кайкос)

Грейс Бей, розташований на островах Теркс та Кайкос, постійно займає високі позиції у світових рейтингах пляжів. Цей пляж відомий своїми білими пісками та кришталево чистою водою. Площа пляжу становить близько 12 км, що робить його ідеальним місцем для тривалих прогулянок на свіжому повітрі.

Топ-7 найкращих пляжів світу для відпочинку в 2024 році - фото 2
2. Наваджіо (Греція)
Пляж Наваджіо на острові Закінф укладений між високими стрімчаками і відомий своїм затонулим кораблем, який надає місцем особливого шарму. Цей пляж доступний тільки з моря, що робить його відвідування захоплюючою пригодою.

Топ-7 найкращих пляжів світу для відпочинку в 2024 році - фото 3
3. Анс-Сурс-Д'Аржан (Сейшели)
Цей пляж часто називають одним із найкрасивіших у світі. Розташований на острові Ла-Діг, пляж прикрашений гігантськими гранітними валунами, оточеними блакитними водами та тропічним зеленим лісом.

Топ-7 найкращих пляжів світу для відпочинку в 2024 році - фото 4
4. Байя-ду-Санчо (Бразилія)
На острові Фернанду-ді-Норонья, Байя-ду-Санчо вважається одним із найбільш захоплюючих пляжів. Свою популярність пляж завоював завдяки неперевершеній яскравості морських пейзажів та можливості спостереження за морськими черепахами.

Топ-7 найкращих пляжів світу для відпочинку в 2024 році - фото 5
5. Кампс Бей (Південна Африка)
Розташований у передмісті Кейптауна, Кампс Бей приваблює туристів видом на Дванадцять Апостолів і близько до Table Mountain. Пляж ідеально підходить для тих, хто шукає активний відпочинок, включаючи віндсерфінг та парапланеризм.

Топ-7 найкращих пляжів світу для відпочинку в 2024 році - фото 6
6. Пляж Ланікаї (Гавайї, США)
Ланікаї, що в перекладі з гавайської означає "небесне море", є одним із наймальовничіших пляжів на Гаваях. Цей пляж відомий своїми м'якими білими пісками та спокійними водами, що робить його ідеальним місцем для купання та каякінгу.

Топ-7 найкращих пляжів світу для відпочинку в 2024 році - фото 7
7. Майя Бей (Таїланд)
Майя Бей, відомий завдяки фільму "Пляж" із Леонардо Ді Капріо, знаходиться на острові Ко Пхі Пхі. Цей пляж був тимчасово закритий для відновлення екосистеми, але знову відкритий для туристів, пропонуючи чудові краєвиди та чисту воду.

Топ-7 найкращих пляжів світу для відпочинку в 2024 році - фото 8
Ці пляжі не тільки мають видатну красу, але й пропонують різноманітні можливості для активного відпочинку та релаксації. Вибираючи один із цих пляжів для відпустки, можна не сумніватися в якості та рівні послуг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини