Головна Новини Дозвілля подорожі Топ-5 кращих країн для подорожі наодинці
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 кращих країн для подорожі наодинці

Багатьом мандрівникам не потрібна компанія, щоб отримати масу вражень

26 серпня 2020, 12:44 comments1192
Поділіться публікацією:

Настане день, коли пандемія завершиться і тоді з'явиться безліч можливостей для подорожей. Якщо за час карантину тебе всі встигли дістати, то ми пропонуємо тобі невеличкий список країн, в які найкраще вирушити наодинці. Ти знайдеш чим там зайнятися і повернешся додому з цілим морем вражень і мішком сувенірів. Про ці дивні краї нам розповість ресурс mport.

Топ-5 кращих країн для подорожі наодинці

В'єтнам

В'єтнам — це неймовірно красиві міста, багаті ринки та привітні жителі. Поєднати відпочинок на пляжі з цікавими дослідженнями пам'яток можна в Фантьєті. Це один з кращих в Азії курортів. А якщо хочеш просто розважитися, то тобі пряма дорога в Ханой.

Нова Зеландія

Топ-5 кращих країн для подорожі наодинці - фото 2

Дивовижні пейзажі, льодовики, тропічні ліси, гори — це ідеально підійде як для пригод, так і для роздумів на самоті. Любителі активного відпочинку зможуть долучитися до банджі-джампінгу, катання на човнах і походів на легендарний Мілфорд Трек.

Австрія

Топ-5 кращих країн для подорожі наодинці - фото 3

Маленький і компактний, Відень краще європейське місто для подорожі наодинці. Безліч концертних залів, десятки музеїв і кафе, які затримають тебе на довгий час. А до найчистіших озер і гарячих мінеральних джерел вирушай в чарівну Каринтію.

Японія

Топ-5 кращих країн для подорожі наодинці - фото 4

Проведи кілька днів в мегаполісі Токіо, промчи на швидкісному поїзді повз гору Фудзі та насолодись спокоєм старого Кіото. Що ж до кількості пам'яток і музеїв — з цим тут все в порядку: Японія знайде, чим здивувати навіть бувалих туристів.

Чилі

Топ-5 кращих країн для подорожі наодинці - фото 5

Чилійці славляться своєю гостинністю, що вкрай важливо для любителів одиноких подорожей. Чилі — це 3000 км пустель, гір і нескінченного узбережжя. Можна вирушити на північ, де на тебе чекає чарівна пустеля Атакама, або на південь, до островів Чілоє або Патагонії. Варто заїхати в Сантьяго, найбільше чилійське місто.

Тепер ти знаєш, де можна надійно сховатися від друзів, колег і коханки, щоб побути наодинці з собою. Головне, щоб потім ти все-таки повернувся, адже в гостях добре, а вдома краще. Також видання "Коментарі розповість, що слід знати любителям авіаподорожей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини