Головна Новини Дозвілля подорожі ТОП-10 країн для туристів за 400 грн на день
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-10 країн для туристів за 400 грн на день

Ви будете використовувати в середньому по 15 доларів на день на просте житло, дешеву їжу і місцевий транспорт, і, можливо, на пару стаканчиків підбадьорливого алкоголю

18 грудня 2020, 09:05
Поділіться публікацією:

Недорога подорож — одне із заповітних бажань кожного туриста. "Стартові" країни для мандрівників з обмеженим бюджетом можуть бути злегка хардкорними, але вже точно допоможуть перезавантажитися як слід.

ТОП-10 країн для туристів за 400 грн на день

Соляное озеро Уюни, Боливия

Вартість поїздки в усі ці країни приблизно однакова. Ви будете використовувати в середньому по 15 доларів (приблизно 420 грн) на день на просте житло, дешеву їжу і місцевий транспорт, і, можливо, на пару стаканчиків підбадьорливого алкоголю. Їсти можна й менше, це усереднений показник.

 

1. Болівія

Болівію називають найдешевшою країною в Південній Америці. Її рекомендують туристи з обмеженим бюджетом. Тут є все: від джунглів Амазонки до високих рівнин Альтиплано, солончаків і гір.


2. Ефіопія

Не тільки одна з найцікавіших країн у світі, але, на щастя, ще й одна з найдешевших. Подорожувати може бути дуже складно, але автобуси дешеві. Про стан доріг краще пізнати постфактум, щоб не зіпсувати собі ненароком враження про країну перед прибуттям.


3. Індія

Це буде сенсорний передоз, але він того вартий. 1 долар за ніч в убогому готелі й ще 4 на транспорт і "їжу". Ідеальне місце для мандрівників з обмеженим бюджетом.


4. Індонезія

Тут все складніше, бо Індонезія містить 17000 островів, кожен з яких пропонує свою атмосферу. Транспортні витрати можуть зрости, якщо ви подорожуєте на човнах. Але ви можете отримати дерев'яне бунгало на березі за 7 доларів за ніч і поїсти хороших морепродуктів за 5 доларів.


5. Киргизстан

Киргизстан — країна, про яку часто забувають. Він маленький, там легко пересуватися, в тому числі разом з кочівниками, які нагодують. Поїздка в гори з кочовим народом і гостювання з ними в традиційних юртах — одне з кращих вражень від подорожей.


6. Україна

Так! Україну систематично включають в списки бюджетних країн через знецінення валюти. Іноземці відзначають пиво всього за один долар і смачну їжу на Закарпатті. Україна — одна з найдешевших країн в Європі для подорожі.


7. Монголія

Дуже велика країна, тому можуть бути проблеми з транспортом, особливо в пустелі Гобі. Ця країна є притулком для тих, кому потрібно ненадовго сховатися від світу.


8. Малаві

Будь-який фанат кочування по Африці скаже, що Малаві приємно дивує своїми цінами, на відміну від тієї ж Кенії. Там є чудовий пляж біля озера, де майже ніколи немає туристів.


9. Марокко

Марокко славиться дешевими авіарейсами й екзотикою. Є вихід до моря і приголомшливі страви з морепродуктів, які залишать враження на все життя.


10. Пакистан

Туристи оминають Пакистан через недавні теракти. Країна давно майже втратила туристів, попри гірські походи й культуру.

Раніше "Коментарі" писали про кращі університети Європи для іноземних студентів.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини