Головна Новини Дозвілля подорожі Страшно красиво: п'ять найзагадковіших лісів планети
commentss НОВИНИ Всі новини

Страшно красиво: п'ять найзагадковіших лісів планети

Ці ліси притягують своєю величчю

20 вересня 2020, 12:35 comments1217
Поділіться публікацією:

На нашій планеті розташована величезна кількість найрізноманітніших лісів. Вони заворожують своєю величчю і в той же час лякають своєю таємничістю. Видання Femmie поділилося підбіркою лісових масивів, які варті уваги мандрівників-екстремалів.

Страшно красиво: п'ять найзагадковіших лісів планети

Шварцвальд ("Чорний ліс") Німеччина

Це національний парк в Німеччині, який відомий своїм мальовничими місцями та м'яким кліматом. Назву "Чорний ліс" він отримав завдяки хвойним деревам, які щільно ростуть один біля одного, не пропускаючи в ліс сонячне світло. У цьому парку можна побачити водоспади, гори, озера й унікальних мешканців. Однак, Шварцвальд став місцем дії багатьох дивних легенд. Жителі вважають, що ліс служить притулком для відьом, чаклунів і лісових духів.

Страшно красиво: п'ять найзагадковіших лісів планети - фото 2

Лісовий масив Хоя-Бачу, Трансільванія

Одне з найтаємничіших місць на планеті. Ліс дуже гарний, але в ньому багато дерев з химерно вигнутими стовбурами, які лякають багатьох туристів. Подейкують, що у людини, яка зайшла в ліс, починає крутитися голова, а всі прилади перестають працювати. Цей лісовий масив часто пов'язують з паранормальними явищами: НЛО, порталами в інший світ, зникненням людей.

Страшно красиво: п'ять найзагадковіших лісів планети - фото 3

Ліс Аокігахара, Японія

Це національний парк, по якому прокладено кілька туристичних маршрутів. Ліс Аокігахара надзвичайно красивий, але з якихось причин, десятки людей вибирають це місце, щоб звести рахунки з життям.

Страшно красиво: п'ять найзагадковіших лісів планети - фото 4

Ліс Фрітаун — Фолл Рівер, США

Крім своєї мальовничої краси, активного відпочинку і цікавої історії, ліс Фрітаун-Фолл-Рівер, можливо, найбільш відомий своїм постійним виникненням дивних, непояснених явищ. Навіть якщо ви не боїтеся снігової людини або випадкового НЛО, ліс, як і раніше, як кажуть, переслідують примари індіанського племені, озлоблені присутністю європейських поселенців.

Страшно красиво: п'ять найзагадковіших лісів планети - фото 5

Уістманскій ліс, Англія

У лісі Уістман мох і лишайник так сильно спадають з переплетених верхівок дерев, що небо майже приховано за гілками. І це місце є законним лісом з привидами, за словами тих, хто знайомий з його древніми казками про друїдів, пекельних собах, примар і безлічі інших надприродних істот, заробивши титул самого примарного місця в Національному парку Дартмур в Англії.

Страшно красиво: п'ять найзагадковіших лісів планети - фото 6

Раніше видання "Коментарі" розповідало про самі загадкові метеорити в історії Землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини