Головна Новини Дозвілля подорожі Що привезти з Єгипту: названо цінний продукт
commentss НОВИНИ Всі новини

Що привезти з Єгипту: названо цінний продукт

Олія чорного кмину, яка виробляється в Єгипті, є дуже корисною для організму

11 червня 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

Олія чорного кмину, що виробляється в Єгипті, має унікальні властивості. Однак цей продукт необхідно зберігати за певних умов, враховуючи і сам термін зберігання. Про це виданню OBOZREVATEL розповіла нутриціолог Наталія Дубовик, додавши, що корисними є й інші олії холодного віджиму, доступні в нашій країні.

Що привезти з Єгипту: названо цінний продукт

Олія чорного кмину - фото з відкритих джерел

"Олія чорного кмину — це просто класна річ для нашого організму. Вона очищає організм і дезодорує. Не скажу, що це таблетка від всіх хвороб. Щоб побачити ефект, потрібно в принципі вести здоровий спосіб життя". — розповіла експерт.

Нутриціолог підкреслила, що олію необхідно купувати там, де її виробляють. Зокрема, в ситуації з олією кмину — це Єгипет.

При цьому Дубовик підкреслила, що цей продукт має особливі умови зберігання: це темна скляна місткість, яка повинна міститися в холодильнику.

"Жива олія холодного віджиму, ароматна, яку тільки що натиснули, зберігається до 25 днів", — додала фахівець.

Нутриціолог порекомендувала привозити з єгипетської подорожі олію чорного кмину в капсулах. Її можна купити в аптеках.

Експерт також відзначила, що в Україні доступні деякі види олій, які також володіють корисними властивостями. Йдеться продукти холодного віджиму: олію гарбуза, волоського горіха, розторопші та інші.

Раніше видання "Коментарі" писало, що правильне харчування — основа здоров'я, тому не дивно, що деякі продукти служать профілактикою серйозних захворювань. Американські фахівці з'ясували, що потрібно збагачувати свій раціон оливковою олією, тому що вона допомагає запобігти серцеві проблеми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тарас

11 червня 2021, 19:22

Виготовляємо чудову олію з чорного кмину в Україні. Дуже добра, нічим не гірша за єгипетську https://rucola.in.ua/oliya-chornogo-kminu/


Новини