Головна Новини Дозвілля подорожі Ще вона країна стала доступною: Україна скасувала візовий режим з Республікою Маврикій
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще вона країна стала доступною: Україна скасувала візовий режим з Республікою Маврикій

Відповідну постанову затвердив Кабмін України

27 серпня 2021, 04:30
Поділіться публікацією:

У четвер, 26 серпня, Кабінет Міністрів схвалив проєкт Угоди з урядом Республіки Маврикій про взаємне скасування візових вимог. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду. У пояснювальній записці до проєкту зазначається, станом на цей час між Україною і Маврикієм діє візовий режим поїздок громадян.

Ще вона країна стала доступною: Україна скасувала візовий режим з Республікою Маврикій

Візовий режим - фото з відкритих джерел

Громадяни Республіки Маврикій для в'їзду в Україну оформляють візи в закордонних дипломатичних установах України і візи в електронному вигляді (e-Віза). Громадяни України, які мають намір здійснити поїздку до Республіки Маврикій, оформляють маврикійську візу (крім громадян, які подорожують в Маврикію з туристичною метою, які згідно з одностороннім рішенням Уряду Республіки Маврикій, прийнятим 17.03.2017, можуть скористатися можливістю безвізового в'їзду і перебування в країні терміном до 90 днів).

"Положеннями проєкту угоди передбачається введення безвізового режиму взаємних поїздок громадян України та Республіки Маврикій за умови, що тривалість перебування громадян держави однієї сторони на території держави іншої сторони не перевищує 90 днів протягом 180 днів", — йдеться в документі.


Ще вона країна стала доступною: Україна скасувала візовий режим з Республікою Маврикій - фото 2

Нагадаємо, тепер на Кариби потрапити буде простіше — Гренада спростила порядок в'їзду в країну для громадян України, скасувавши візовий режим. "Літати на Карибське море буде значно простіше. Відповідну постанову затвердив Кабмін України", — йдеться в повідомленні.

Водночас, як раніше писали "Коментарі", Мальдіви, навпаки посилюють обмеження для в'їзду в країну туристів. Зміна правил перетину кордону обумовлено різким стрибком захворюваності на COVID-19 на більш ніж десятці островів. Для того, щоб потрапити на "райські острови", тепер потрібно пред'явити негативний тест на COVID-19 при проходженні прикордонного контролю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини