Головна Новини Дозвілля подорожі Рейтинг міст для Хеллоуїна: де в Європі найстрашніші місця
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг міст для Хеллоуїна: де в Європі найстрашніші місця

Рим визнаний найкращим містом для святкування Хеллоуїна в Європі

сьогодні, 16:19
Поділіться публікацією:

Британський туристичний оператор Riviera Travel представляє щорічний рейтинг міст для святкування Хеллоуїна. Перше місце зайняв Рим, за ним йдуть Прага та Париж. Ці міста обіцяють найстрашніші екскурсії, похмурі катакомби та легенди, які зроблять ваш Хелловін по-справжньому особливим.

Рейтинг міст для Хеллоуїна: де в Європі найстрашніші місця

Де в Європі найстрашніші місця для Геловіна

Спеціалісти Riviera Travel розробили Spooky Travel Index, який оцінює міста Європи за декількома критеріями, щоб вибрати найстрашніші місця для святкування Хеллоуїна. Основні показники включають кількість екскурсій на тему страху, кількість кладовищ і навіть кількість годин денного світла у жовтні.

На першому місці в цьому рейтингу опинився Рим, який набрав 51 із 60 можливих балів. Місто пропонує 36 тематичних екскурсій, серед яких є тури старовинними катакомбами та склепами. У Римі можна відвідати 24 цвинтарі, що додає місту похмурості. Крім того, жовтень тут дарує 11 годин світла на день, так що у туристів залишиться достатньо часу, щоб насолодитися усіма страшними місцями після заходу сонця.

Прага посіла друге місце із 50 балами. Це місто славиться своїми давніми легендами про привиди та неймовірні історії. Одне з найстрашніших місць – Седлецька кістниця, невелика каплиця, прикрашена кістками понад 40 тисяч людей.

Париж, який замкнув трійку лідерів із 49 балами, приваблює туристів своїми похмурими катакомбами та цвинтарем Пер-Лашез, де спочивають знамениті люди, а також розгулюють привиди, за розповідями місцевих жителів. Тут також можна вибрати одну з 25 екскурсій на тему містики та жаху.

Крім цих трьох міст, до списку також увійшли Бухарест, Берлін, Відень та інші. Всі ці напрямки мають свої особливості та пропонують унікальні маршрути для тих, хто хоче провести Хелловін у справжній моторошній атмосфері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини