Головна Новини Дозвілля подорожі На сайті Air France з’явились прямі рейси до Москви: як авіакомпанія пояснила ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

На сайті Air France з’явились прямі рейси до Москви: як авіакомпанія пояснила ситуацію

Авіакомпанія Air France пояснила, чому на її сайті з'явились прямі рейси з Парижа до Москви.

11 липня 2024, 11:11
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

10 липня на сайті французької авіакомпанії Air France з’явились у продажі квитки на прямі польоти з Парижа до Москви. Згодом компанія оприлюднила заяву та пояснила причину, продажу квитків до Росії.

На сайті Air France з’явились прямі рейси до Москви: як авіакомпанія пояснила ситуацію

Літак авіакомпанії Air France. Фото з відкритих джерел

Сайт Air France пропонував квитки зі столиці Франції до Москви на червень 2025 року. Користувачі могли пройти усі етапи придбання квитків та оплатити їх. Середня вартість прямого перельоту з Франції до Росії на сайті Air France становила 280 євро. 

Французький авіаперевізник відреагував на такі інформацію та заявив, що на сайті сталась помилка щодо можливих рейсів до Росії, яка була невдовзі виправлена.

"Рейси Air France до Москви і з неї на цю мить припинені. Можливо, рейси тимчасово відображалися, але цю проблему вже вирішено", — повідомили у пресслужбі Air France.

Нагадаємо, що після повномасштабного вторгнення Росії у лютому 2022 року Європейський Союз закрив свій повітряний простір для російських літаків. Попри це, росіяни можуть літати прямими рейсами до Європи, наприклад сербський авіаперевізник здійснює рейси з Белграда до Москви та у зворотному напрямку.

Крім того, російські туристи можуть перебувати у повітряному просторі ЄС, якщо здійснюють переліт іншими літаками, зокрема турецької авіакомпанії Turkish Airlines, яка виконує прямі рейси з Росії до турецьких курортів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про дивний політ пасажирського літака з російськими туристами на борту, який ледь не увійшов в закритий повітряний простір України.

Також "Коментарі" писали, що після початку повномасштабної війни росіяни почали переїжджати до популярної туристичної країни. Однак місцеві скаржаться на громадян РФ та кажуть, що не раді їм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини