Головна Новини Дозвілля подорожі Понад 16 тисяч км разом: як зварювальник і кішка стали випадково подорожувати світом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 16 тисяч км разом: як зварювальник і кішка стали випадково подорожувати світом (ФОТО)

У Мережі кішка та її господар стали вже зірками

30 вересня 2020, 04:45
Поділіться публікацією:

Зварювальник з Шотландії і боснійська кішка після несподіваної зустрічі стали справжніми друзями і разом підкорюють світ. Про незвичайну історію пише ВВС.

Понад 16 тисяч км разом: як зварювальник і кішка стали випадково подорожувати світом (ФОТО)

Так, два роки тому шотландський зварювальник Дін Ніколсон з невеликого містечка Данбарі вирішив залишити свій звичний спосіб життя. Натомість він зібрав речі й вирушив у навколосвітню подорож на велосипеді. Чоловік побував в Нідерландах, Бельгії, Швейцарії, Італії та Хорватії, де зазвичай ночував у наметі. А коли прибув до Боснії, Діна чекала доленосна зустріч. Він підіймався на велосипеді на високий пагорб, але раптом почув тоненьке "мяу" у себе за спиною.

"Кішка бігла за мною вгору по схилу пагорба. Тоді я зупинився, а вона від мене ні на крок. Я посадив її в сумку на раму, щоб їй було зручно, і вирішив відвезти з найближчого міста, щоб перевірити, чи є у неї мікрочіп. Але чіпа не було, а вона залізла мені на плече і заснула. І все, я зрозумів, що вона їде зі мною подорожувати далі", — розповів Дін.

Додамо, що в подорож тварина внесла корективи. Наприклад, одного разу довелося затриматися в місті через те, що кішка захворіла.

"Нала навчила мене не поспішати і насолоджуватися моментом. Коли вона зі мною на велосипеді, то її потреби понад усе", — говорить Дін.

Особливо кішка любить бігати по пляжу, а також приятелі проводять разом час в лісі.

Зараз 31-річний Дін і його кішка Нала — справжні зірки Мережі. Разом вони подолали вже більше 16 тисяч км. "Один велосипед, одна кішка і цілий світ для дослідження", — пише Дін в описі свого профілю в Instagram.

Більш того, недавно вийшла книга про пригоди Нали і її господаря, а також календар з фотографіями Нали.

Раніше ми писали, що рейси "в нікуди" входять в моду серед любителів подорожей: квитки розкуповуються за 10 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини