Головна Новини Дозвілля подорожі Пляжі в Одесі: місцева влада розповіла про плани на поточне літо
commentss НОВИНИ Всі новини

Пляжі в Одесі: місцева влада розповіла про плани на поточне літо

Попри війну, в Одесі все ж планують відкрити доступ до декількох пляжних локацій, поблизу моря. Однак, це трапиться після їх ретельної перевірки

25 травня 2023, 10:35
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Одеську районну військову адміністрацію.

Пляжі в Одесі: місцева влада розповіла про плани на поточне літо

Одеський пляж. Фото з відкритих джерел

Таким чином, Начальник Одеської РВА та командувач ОУВ "Дунай", видали спільний Наказ, який стосується організації дій з підготовки до часткового доступу на окремі ділянки узбережжя Чорного моря в межах міста, із врахуванням усіх правових умов воєнного стану.

Тож, відкрити можуть локації, в межах берегової лінії Одеси, а саме — від пляжу "Ланжерон" до 16 станції Великого Фонтану. Водночас, як зауважує місцева влада, даний наказ не про відкриття пляжів, а саме про забезпечення умов, за яких вони можуть бути доступними для туристів.

"У Наказі чітко визначено, що потрібно виконати на окреслених ділянках пляжних зон. Після того, як спеціальна комісія проведе перевірки щодо виконання умов наказу, відповідні акти, подадуть до Одеської ОВА. Остаточне рішення щодо роботи пляжів буде прийнято Начальником Одеської ОВА та ОСУВ "Одеса", — зауважив Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Окупанти позбавили українців відпочинку на морському узбережжі країни Територіальне море України – заміноване. А підрив однієї морської міни може уражати усе живе на відстані до кілометра. Трапляється, що вибухонебезпечні предмети вибухають не контрольовано, і можуть завдати шкоди узбережжю на відстані до 200 метрів,  у воді ж, ця відстань може сягнути кілометра. Тож, відпочинок на узбережжях України– все ще небезпечний.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Через війну, Україна лідирує у забрудненості вибухонебезпечними предметами, серед інших країн світу Близько третини території української держави потребують детального обстеження на вибухонебезпечні предмети.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини