Головна Новини Дозвілля подорожі Пасажир летів рейсом першого класу: він не очікував побачити таке на борту
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажир летів рейсом першого класу: він не очікував побачити таке на борту

Чоловік знайшов небезпечну комаху під час польоту пасажирським літаком.

сьогодні, 15:02
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Подорожі літаком можуть супроводжуватись певними незручностями, зокрема затримками або турбулентністю. Однак в одного пасажира American Airlines з’явилася нова причина для занепокоєння. Під час рейсу з Нью-Йорка до Детройта пасажир першого класу виявив, що на його нозі повзе клоп.

Пасажир летів рейсом першого класу: він не очікував побачити таке на борту

У літаку знайшли клопа. Фото з відкритих джерел

Пасажир American Airlines на Reddit повідомив про несподіваного пасажира під час його польоту в першому класі. За його словами, він був у першому класі та читав книгу, і раптом помітив, що на його штанях щось ворушиться. Придивившись уважно, чоловік розгледів клопа на нозі.

Здивований пасажир швидко поклав комаху на серветку і показав стюардесі, яка негайно повідомила капітану про ситуацію. Після приземлення пасажир не хотів ризикувати, тому одразу переодягнувся та поклав одяг, який носив у літаку в закриту сумку. 

На інцидент відреагували в American Airlines та перепросили за клопа на борту літака.

"Будь ласка, прийміть наші найглибші вибачення за досвід, який ви описали. Ми працюємо над забезпеченням високоякісного досвіду клієнтів, якого ви заслуговуєте", — відповіли у авіакомпанії.

Коментар на Reddit викликав шквал критики в бік компанії. Користувачі вказували, що це не просто неприємна зустріч, а клопи згодом могли опинитись вдома у пасажирів. Інші ж наголошували, що у літаку, напевно, погано прибирали, що призвело до виявлення комахи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про модель Playboy, яка розлютила пасажирів першого класу, коли під час польоту відкрила свій "смердючий обід".

Також "Коментарі" писали про скандал у літаку, коли двох жінок зняли з рейсу за нібито невідповідний одяг для польотів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини