Головна Новини Дозвілля подорожі Озеро Синевир вражає неймовірною зимовою красою (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Озеро Синевир вражає неймовірною зимовою красою (Фото)

Синевир прекрасний в будь-яку пору

23 грудня 2020, 07:30 comments2367
Поділіться публікацією:

На Закарпатті замерзло найбільше за площею гірське озеро України — Синевир. Фотографії з неймовірними зимовими пейзажами встигли заполонити простори Інстаграму. 

Озеро Синевир вражає неймовірною зимовою красою (Фото)

Зимове озеро Синевир вражає красою. Фото: zak-kor.net

Синевир вважається одним із семи чудес України. Вік озера — приблизно 10 тисяч років. Його глибина місцями сягає 24-ох метрів. Озеро надзвичайно популярне серед туристів у будь-яку пору року. Навколишня територія доглянута і максимально облаштована для комфорту відвідувачів природної пам'ятки. Для кращого кругозору тут зведено оглядові майданчики.

Водойма розташована в заповідній зоні Національного природного парку з однойменною назвою. Тому окрім озера в цій місцевості можна поспостерігати за життям диких тварин та роздивитися рідкісні види рослин. Поїхавши на Синевир, можна заглянути й до єдиного в Україні центру реабілітації бурих ведмедів.

Нині озеро повністю вкрите кригою. Відчайдушні туристи не бояться та спокійно переміщуються по периметру водойми.

Якщо ви думаєте, в який куточок України поїхати цією зимою, зверніть увагу на Синевир. Чисте повітря та надзвичайні краєвиди допоможуть вам розслабитися та зарядитися енергією.

Озеро Синевир вражає неймовірною зимовою красою (Фото) - фото 2
Озеро Синевир вражає неймовірною зимовою красою (Фото) - фото 3
Озеро Синевир вражає неймовірною зимовою красою (Фото) - фото 4

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, який вид алкоголю краще не пити на Новий рік. Виявляється, що найнебезпечнішими для здоров'я людини є портвейн і херес. Тому якщо ви любите побалувати себе цими напоями, то з ними слід бути максимально обережними, або зовсім від них відмовитися на Новий рік. В такому випадку, і голова не буде розколюватися вранці, і думки будуть ясними. Хоча найголовніше при вживанні будь-якого виду спиртного — правильна доза випитого.

Також повідомляємо, чому небезпечно готувати їжу в алюмінієвій фользі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини