Головна Новини Дозвілля подорожі Незвичайні ресторани світу, які однозначно треба відвідати
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайні ресторани світу, які однозначно треба відвідати

Пропонуємо справжні «родзинки» у ресторанному світі

9 грудня 2020, 21:28 comments1591
Поділіться публікацією:

На планеті існує безліч кафе та ресторанів, різними за цінами та дизайном. Але є ті, які значно відрізняються від інших. Про декілька таких і хотілось би розповісти, тож якщо ви думали, що бачили все, до вашої уваги пропонуємо справжні "родзинки" у ресторанному світі. 

Незвичайні ресторани світу, які однозначно треба відвідати

Ресторан Snow Castle, Фінляндія

Незвичайні ресторани світу, які однозначно треба відвідати - фото 2

На березі Ботнічної затоки знаходиться заклад, стелі та стіни якого зроблені з чистого снігу, столи з льоду, а стільці обтягнуті оленячою шкірою. Ресторан приймає відвідувачів з січня по квітень та пригощає стравами європейської та фінської кухні. Одягайтеся тепліше, адже температура всередині 5 °С.

Ресторан The Labassin Waterfall, Філіппіни

Незвичайні ресторани світу, які однозначно треба відвідати - фото 3

В спекотному місті Сан Пабло Сіті можна освіжитися в ресторані з власним водоспадом, зануривши ноги в кришталеву воду. Ви можете відвідати страви філіппінської кухні в форматі шведського столу, спостерігаючи за розвагами в вигляді традиційних пісень і танців.

Ресторан Ithaa, Мальдіви

Незвичайні ресторани світу, які однозначно треба відвідати - фото 4

Ресторан дає змогу зануритися в океан на глибину 5 метрів та спостерігати за морським світом через прозору стелю. Тут ви можете спробувати класичну європейську кухню, але бронюйте стіл заздалегідь, адже заклад надзвичайно популярний серед туристів. 

Ресторан Da Pancrazio, Рим, Італія

Незвичайні ресторани світу, які однозначно треба відвідати - фото 5

Кажуть, що вбивство Цезаря відбулося в театрі Помпея. Ресторан розташований саме тут, на його руїнах. Подають тут страви традиційної італійської кухні, рецепти яких не змінюються останні 100 років. Також тут присутній великий асортимент вин. 

Ресторан The Bedford, Чикаго, США 

Незвичайні ресторани світу, які однозначно треба відвідати - фото 6

В першій половині ХХ століття банківське сховище було закрите, а на його місці побудовано розкішний ресторан. Великий асортимент коктейлів та меню від шефа чекають на вас. Стіни виготовлені з безлічі банківських сейфів, а підлога з чистого мармуру. Стіл доведеться бронювати заздалегідь, а за обслуговування сплачувати податок в розмірі 30% від замовлення.  

Ресторан Sarnіç / The Cistern, Туреччина

Незвичайні ресторани світу, які однозначно треба відвідати - фото 7

Туреччина славиться своїми кальянами та гострими стравами. Все це ви можете скуштувати у закладі, що знаходиться в самому центрі Стамбулу. Розташований ресторан під землею, в стародавній цистерні. Будівля з розкішними куполами, побудована понад 100 років тому, а стелю тримають могутні колони. 

Ресторан Pitcher & Piano, Ноттінгем, Англія

Незвичайні ресторани світу, які однозначно треба відвідати - фото 8

Відвідайте ресторан в старовинному готичному соборі з неповторною атмосферою. Вид з вікна та музика просто зачаровують, а на барі на вас чекають різноманітні коктейлі. 

Тепер ви знаєте куди піти під час подорожі, тож готуйте гроші, збирайте валізи та вперед!

Раніше "Коментарі" писали про те, що 21 грудня Юпітер і Сатурн максимально наблизяться один до одного і створять в небесах так звану "Вифлеємську зірку". Спостерігати видовищне астрономічне явище можна буде абсолютно з будь-якого місця нашої планети.

Крім того, портал розповідав про те, що в Німеччині безслідно зник фалос завдовжки два метри.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини