Головна Новини Дозвілля подорожі Неймовірно: ресторани, де готують їжу за допомогою вулканів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірно: ресторани, де готують їжу за допомогою вулканів (ФОТО)

Часто відвідувачам пропонують самим приготувати їжу

12 лютого 2022, 01:45
Поділіться публікацією:

 Деякі власники ресторанів по всьому світу створили унікальні концепції харчування, додавши трохи винахідливості, використовуючи природне середовище, для створення неймовірної атмосфери. Деякі з цих ресторанів включають в себе  сусідство з вулканами, щоб не тільки приготувати  їжу, але й використати їх унікальний пейзаж для красивого фону. Про ресторани з вулканами пише, thetravel.

Неймовірно: ресторани, де готують їжу за допомогою вулканів (ФОТО)

Ресторан El Diablo в Іспанії (фото з відкритих джерел)

Ресторан El Diablo — Іспанія

Ресторан El Diablo-улюблений заклад туристів, і не без підстав.  Адже їжу тут готують за допомогою природної печі: діючого вулкана! Штабелі базальтових порід кладуть один на одного, щоб створити імпровізовану піч над входом в вулкан (сплячий, звичайно). Ця піч генерує тепло, досить гаряче, щоб смажити кебаби з м'ясом. З цього ресторану, розташованого на іспанському острові Лансароте, також відкривається неймовірний вид на Національний парк Тіманфайя.

Чайний будинок — Азорські острови, Португалія

 Любителі смачного чаю повинні відвідати чайний будинок фіолетового вулкана на Азорських островах. Розташований у Фурнасі, цей унікальний заклад продає широкий асортимент рідкісних Азорських чаїв, у тому числі різних, приготованих з місцевих термальних вод! Щороку виробляється менше 50 кг цих фірмових чаїв, які приваблюють найвимогливіших гурманів. Відвідувачі можуть насолодитися азорським чаєм і випити його, а також помилуватися видом.

Ресторан Canta da Doca  — Орта, Португалія

Ресторан Canta da Doca з видом на Атлантичний океан в Орті знаходиться недалеко від вулкана. Однак люди, які обідають в ресторані, будуть самостійно готувати їжу, використовуючи плиту з лавового каменю. На вибір є безліч видів м'яса, морепродуктів і овочів. Тому відвідувачі зможуть скуштувати та приготувати свою їжу на гарячому шматку лави, в комплекті з хлібом, маслом і безліччю соусів!

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про  незвичайні ресторани світу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини