Головна Новини Дозвілля подорожі Неймовірні проекти, втілені в максимально стислі терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірні проекти, втілені в максимально стислі терміни

Інженери і будівельники доклали неймовірних зусиль для того, щоб якнайшвидше втілити ці проекти у життя

17 червня 2020, 11:21 comments1064
Поділіться публікацією:

На сьогодні у світі існує безліч пам'яток, які мріє побачити будь-який турист. Багато з них створювалися з урахуванням одвічної проблеми — брак часу. Тим не менш, інженери і будівельники з честю витримали це випробування. Сьогодні ми розповімо тобі про п'ять проектів, які були створені в мінімально короткі терміни.

Неймовірні проекти, втілені в максимально стислі терміни

Трежер-Айленд ("Острів скарбів")

Неймовірні проекти, втілені в максимально стислі терміни - фото 2

На честь відкриття мостів "Золоті ворота" і "Затока" в місті Сан-Франциско створили штучний острів, на якому відбулась міжнародна виставка "Золоті ворота" (Golden Gate). Будівництво почалося в 1935 році і завершилося в березні 1937 року. Так з'явився острів площею два квадратних кілометри в центрі затоки Сан-Франциско. Його назвали "Острів скарбів" на честь однойменного роману.

"Діснейленд"

Неймовірні проекти, втілені в максимально стислі терміни - фото 3

На створення "найщасливішого місця на Землі" знадобилося рівно рік — 366 днів. Так пам'ять про Волта Діснея залишилася жити у віках.

"Емпайр-стейт-білдінг"

Неймовірні проекти, втілені в максимально стислі терміни - фото 4

103-поверховий хмарочос у Нью-Йорку звели за 410 днів. Так, на сьогоднішній день це не найвищий хмарочос у світі. Але він один з найкрасивіших.

Пентагон

Неймовірні проекти, втілені в максимально стислі терміни - фото 5

Найбільшу у світі офісну будівлю спроектував і побудував Брехон Сомервелл. Він виконав неймовірну роботу: рішення про будівництво прийняли в четвер, а в неділю вже були представлені перші креслення. Будівництво стартувало вже через два місяці, 11 вересня 1941 року, і завершилося через 491 день — 15 січня 1943 року.

Метро Нью-Йорка

Неймовірні проекти, втілені в максимально стислі терміни - фото 6

Контракт на будівництво тунелів був підписаний 21 лютого 1900 року, а 27 жовтня 1904 року відкрилися перші 28 станцій. Метро Нью-Йорка вважається найстарішим у світі і одним з найбільш завантажених.

Це дійсно неймовірні проекти, які вражають будь-яку уяву. Не кажучи вже про швидкість, з якою вони створювалися. Також видання "Коментарі" розповість про про п'ять неймовірно екстремальних американських гірок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини