Головна Новини Дозвілля подорожі Названо найкращі напрямки для подорожей у 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкращі напрямки для подорожей у 2021 році

Ці місця вражають своєю красою та викликають інтерес у туристів

17 лютого 2021, 10:45
Поділіться публікацією:

Експерти з туристичної галузі назвали найкрасивіші та найцікавіші напрямки для подорожей у 2021-му році. Про це повідомили на сайті European Best Destinations.

 Названо найкращі напрямки для подорожей у 2021 році

Туристичні маршрути: куди відправитися в 2021 році. Фото: trn-news.ru

Аби скласти рейтинг найпопулярніших маршрутів, фахівці провели опитування.

Виявилося, що більшість мандрівників бажає відправитися в Брагу, яка знаходиться в Португалії. Це містечко часто називають "португальським Римом". Там знаходиться величезна кількість дивовижних пам'яток.

Другою найбажанішою локацією став Рим. Зазначається, що це одне з найулюбленіших міст туристів протягом десятиліть. Сюди хочуть потрапити як одинаки, так і сімейні люди.

Третім популярним маршрутом стало місто Цацват, яке знаходиться в Хорватії. Ця туристична локація найбільше подобається людям, які люблять спокійний відпочинок та єднання з природою.

На четвертому місці знаходиться італійська Флоренція. Там туристів приваблюють численні пам'ятки мистецтва та архітектура.

Окрім того, мандрівників манить до себе містечко Сібіу в Трансільванії, в якому поєднуються стародавні мотиви та яскравий дух сучасності.

Також туристи у 2021-му році мріють опинитися в Парижі, Кефалонії та на Канарських островах.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що в Україні невдовзі можуть подешевшати ціни на авіаперельоти. Коли це станеться та за яких умов, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" рекомендує переглянути смішні витівки собак, які змусять вас посміхнутися. Кожен, у кого є вдома пес, спостерігав за подібними нелогічними та цікавими діями свого улюбленця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини