Головна Новини Дозвілля подорожі Названо найкращі міста світу для піших прогулянок
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкращі міста світу для піших прогулянок

Ці міста «зручні» для туристів, які люблять гуляти пішки

1 жовтня 2020, 17:05
Поділіться публікацією:

Вчені давно довели, що піші прогулянки дуже корисні для здоров'я, тому що допомагають підтримувати в тонусі весь організм. А вдвічі приємніше гуляти пішки, коли ви приїхали в інше місто і хочете насолодитися його атмосферою і побачити головні пам'ятки. Туристичний портал Tourlane назвав міста, які найкраще підходять для прогулянок.

Названо найкращі міста світу для піших прогулянок

Команда сервісу склала рейтинг міст для туристів, які вважають за краще ходити пішки, а не користуватися громадським транспортом або таксі. Головним критерієм при відборі міст стала загальна відстань між 5-ю його найпопулярнішими пам'ятками. Вона не повинна була перевищувати 10 миль (16 км), щоб туристу було комфортно і не важко.

Виходячи з аналізу, перше місце в списку дісталося Флоренції (Італія). "Перлиною" міста є монументальний собор Санта-Марія-дель-Фіоре, а недалеко від нього розташований міст Понте-Веккьо — незвичайне рішення архітекторів.

На другому місці опинилася Венеція (Італія), на третьому — Рига (Латвія). Далі в списку Афіни (Греція) і на п'ятому місці Гамбург (Німеччина). Всього до рейтингу увійшло 50 міст.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як буде виглядати перше місто майбутнього на воді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини