Головна Новини Дозвілля подорожі Найнебезпечніші країни світу 2023 року. Де опинилась Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Найнебезпечніші країни світу 2023 року. Де опинилась Україна

Через повномасштабне вторгнення Росії, Україна опинилась небезпечним місцем для туристів. Окрім того, ріст небезпеки збільшився по всьому світу у порівнянні з 2022 роком.

10 січня 2023, 12:48 comments2562
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Карту найнебезпечніших країн для туристів у 2023 році опублікувала німецька організація A3M Global Monitoring, яка займається безпекою мандрівників по всьому світу на основі глобальної системи моніторингу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на A3M Global Monitoring.

Найнебезпечніші країни світу 2023 року. Де опинилась Україна

Названі найбільш небезпечні країни 2023 року. Фото: David Goldman / Associated Press

Згідно зі звітом A3M Global Monitoring, рейтинг ризику країни базувався на таких категоріях, як в’їзд чи виїзд, інфраструктура, транспорт, природна безпека, рівень терористичної загрози та інші. Німецькі аналітики виділили п'ять рівнів ризику. Від зеленого, що означає дуже низький рівень небезпеки, до червоного – дуже високий рівень небезпеки.

До найнебезпечніших країн світу потрапила значна частина Африки: Лівія, Сомалі, Чад та інші. Також до червоного списку увійшли Україна, Іран, Ірак, Афганістан, Сирія, Ємен, частина Пакистану та М'янми. Аналітики пояснюють присутність в списку України російську агресію.

Росія тимчасово окупувала українські території, а в прифронтових зонах відбуваються військові бої. Також Кремль завдає ударів по всій території України ракетами та дронами, а значна кількість деокупованих територій залишається замінованою. Іран потрапив до найнебезпечніших країн світу через постійні протести, які там почались з вересня через смерть молодої дівчини Махси Аміні.

Переглянути карту найнебезпечніших країн світу у 2023 році можна нижче:

Найнебезпечніші країни світу 2023 року. Де опинилась Україна - фото 2

Найбезпечнішими для подорожі виявилися лише деякі країни — Фінляндія, Ісландія, Данія, Швейцарія, Канада, Норвегія, Люксембург та Словенія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про неймовірні прогнози на 2023 рік, які були зроблені сто років тому.

Також "Коментарі" писали про стюардесу, яка розповіла з якої країни найгірші пасажири.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 січня 2023, 14:05

Оце так результат отримали! Під час боротьби за незалежність виникали такі побоювання і застереження. Але розкрадання власної країни завжди брало гору над порядним розумом і доброчесністю. От і результат. Карма шле на голову дітей та онуків творців зброю їх дідів - Хрущова та Брежнєва. Тоді сіяли - зараз збираємо.


Новини