Головна Новини Дозвілля подорожі Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро

Купити будинок дешево можливо, але за такими «щедрими» пропозиціями ховаються додаткові умови

22 червня 2020, 21:10 comments4490
Поділіться публікацією:

Якщо ви мрієте про затишний будиночок у Франції або Італії, то поспішаємо вас порадувати. Придбати нерухомість за кордоном реально, і не за мільйони, а буквально за копійки, головне виконати деякі нюанси. Так, де можна придбати будинок за 1 євро і що для цього потрібно?

Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро

Рубе (Франція)

У невеликому селі на кордоні з Бельгією будинки продаються за символічною ціною — 1 євро. Але влада ставить покупцеві певні умови. По-перше, прожити в цьому будинку необхідно як мінімум 5 років і по-друге, провести реконструкцію будівлі за свої особисті кошти.

Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро - фото 2

Ліверпуль (Англія)

Уряд прагне заселити околиці Ліверпуля, продаючи занедбані будинки за 1 євро. Однак правила придбання житла досить суворі. Якщо ви захочете купити такий будинок, це обов'язково повинна бути ваша перша операція з придбання нерухомості. Також ви повинні бути резидентом міста, прожити в своєму новому будинку не менше 5 років та провести реновацію будинку у відповідності зі стандартами міста.

Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро - фото 3

Детройт (США)

Ряд районів, які оперізують центр Детройта, являють собою занепадницькі гетто, населені переважно афроамериканцями. Ці околиці вважаються найбільш небезпечними частинами міста, тут панує розгул злочинності, промишляють банди грабіжників, угруповання реперів і процвітає наркоторгівля. Жителі Детройта давно втратили надію на відродження колись могутнього міста, тому готові віддати занедбані будинки за копійки.

Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро - фото 4

Кандела (Італія)

Це комуна, розташована в регіоні Апулія, в провінції Фодж. Мало того, що в цьому італійському місті можна придбати нерухомість за 1 євро, так ще влада готова й приплатити 2000 євро за переїзд! Але доведеться дотриматися деяких умов. Нові мешканці можуть бути як італійцями, так і іноземцями, які мають намір постійно жити в Канделі, орендувати тут житло. Крім того, їх щорічна зарплата повинна складати мінімум 7500 євро.

Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро - фото 5

Токіо (Японія)

Дивно, але навіть у країні з проблемою перенаселення можуть пустувати будинку. Жителі Токіо готові віддавати свої житла майже безкоштовно, тому що вони їм просто більше не потрібні. Це відбувається через японські забобони: всі будинки, де сталася катастрофа або злочин, вважаються проклятими. На сайті нерухомості Akiya можна безкоштовно або за символічну плату придбати покинутий будинок.

Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро - фото 6

Сардинія (Італія)

Купити будинок на італійському острові Сардинія всього за 1 євро пропонують влади міста Оллолаї і комуни Нульви. Єдина вимога до покупця — повний ремонт будівлі протягом року після укладення угоди. А це обійдеться в суму не менше 20 тисяч євро.

Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро - фото 7

Окутама (Японія)

Купити будинок за 1 євро можна в Окутамі – гористій області в районі Нисітама, яка вражає своїми мальовничими краєвидами. Влада міста придумали програму заселення будинків і ввела нові вимоги до покупців. Заселитися можуть тільки ті сім'ї, в яких дорослим не більше 43 років. І ще один маленький нюанс: щоб будинок став вашим в ньому потрібно прожити мінімум 22 роки.

Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро - фото 8

Кобридж (Англія)

Влада міста намагаються дати друге життя покинутим будинкам і оновити місто. У ньому є кілька десятків будівель за ціною 1 євро. Однак ця символічна ціна вважається початковим капіталовкладенням в майбутній будинок, оскільки нерухомість продають за умови подальшої виплати в розмірі 30 тисяч фунтів стерлінгів. У цю суму входить ремонт або відновлення будинку.

Майже задарма: вісім місць, де можна придбати будинок за один євро - фото 9

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудські актори Ештон Кутчер і Міла Куніс продають свій розкішний особняк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини