Головна Новини Дозвілля подорожі Лікарі пояснили, після яких операцій протипоказані авіаперельоти
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі пояснили, після яких операцій протипоказані авіаперельоти

Будьте особливо уважні й не сідайте в літак після видалення лімфовузлів, операцій на молочних залозах

18 травня 2021, 05:48
Поділіться публікацією:

Будь авіапереліт пов'язаний з певним стресом. В таких умовах і здорова людина може відчути нездужання. А що говорити про тих, хто переніс операцію.

Лікарі пояснили, після яких операцій протипоказані авіаперельоти

Авіаперельоти (фото з відкритих джерел)

З обережністю слід літати тим, хто мав в останні час досвід підводного занурення. Якщо намічається кілька занурень, то краще спланувати їх таким чином, щоб після останнього сеансу пройшли як мінімум добу до польоту, пише justtravelcover.

Будьте особливо уважні й не сідайте в літак після видалення лімфовузлів, операцій на молочних залозах. З тромбоцитопенією літати дуже небезпечно. Людям, які недавно перенесли трансплантацію кісткового мозку, протипоказано не тільки літати протягом, як мінімум, пів року, але і в цілому бути в людних місцях, оскільки імунітет у таких пацієнтів сильно ослаблений.

Є ще список протипоказань для авіаперельотів, відзначають фахівці. Це астма в період загострення, пневмонія, підвищений легеневий тиск, пневмоторакс. Сюди ж відносять травми вуха, тромбофлебіт і тромбоз, підвищений внутрішньочерепний тиск.

Як повідомляли раніше, на Шрі-Ланці скасували плату за посадку літаків і паркувальне місце, щоб "врятувати" туристичну сферу і збільшити кількість міжнародних рейсів. Це значно зменшить витрати на авіасполучення з індійським островом і здешевить вартість відвідування туристичного курорту. Ослаблення обмежень буде з 26 грудня по 19 січня. Як зазначає місцеве видання Colombo Gazette, це нововведення стане пілотним проект перед повним відкриттям кордонів для іноземців. Міністерство туризму Шрі-Ланки зазначає в заяві, що конкретний графік роботи буде затверджений пізніше.

Як повідомляють ЗМІ, туристи, які оформляють онлайн-візу, повинні вказати маршрут подорожі та адреса проживання на час карантинного періоду. Іноземні громадяни, які перебувають на острові понад 28 днів, мають право забронювати будь-який тип житла; всі мандрівники повинні будуть знаходитися на карантині протягом 14 днів. Компанія Sri Lanka Tourism наполягає на затвердженні мобільного застосування та страхового поліса для всіх, хто прибуває, оскільки в цьому випадку мандрівники не будуть додатковим фінансовим тягарем для системи охорони здоров'я.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини