Головна Новини Дозвілля подорожі 70% країн вже зняли обмеження на туризм - ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

70% країн вже зняли обмеження на туризм - ООН

Станом на перше листопада, в 152 напрямках були зняті обмеження на міжнародний туризм

6 грудня 2020, 23:51
Поділіться публікацією:

За даними UNWTO (Всесвітня організація з туризму при ООН) майже 70% країн послабили обмеження на поїздки, які ввели навесні. Всього в звіті Всесвітньої організації туризму значаться 217 напрямків. Відкриті та закриті країни відзначені на карті.

70% країн вже зняли обмеження на туризм - ООН

Станом на перше листопада, в 152 напрямках були зняті обмеження на міжнародний туризм. До слова, у вересні таких було лише 115. Відзначено, 59 напрямків залишаються повністю закритими — це на 34 країн менше, ніж за попередні два місяці.

Генеральний секретар UNWTO Зураб Пололікашвілі заявила, що скасування обмежень на поїздки допоможе світові відновитися після пандемії. Вона зазначила роль країн, які повинні працювати разом над рекомендаціями для безпечних поїздок.

У UNWTO додали, що напрямки, де вище показники здоров'я населення і гігієни, а також екологічної ефективності, мають менше обмежень. "Закриті" частіше напрямки з економікою, що розвивається.

Нагадаємо, а антиковідні обмеження були ослаблені в неділю, 6 грудня, в декількох регіонах Італії, зокрема, завдяки стабілізації кривої поширення інфекції.

Раніше "Коментарі" повідомляли Греція назвала дату відкриття для туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини