Головна Новини Дозвілля подорожі 6 міст світу для подорожі з дітьми
commentss НОВИНИ Всі новини

6 міст світу для подорожі з дітьми

Якщо ви мрієте про відпочинок за кордоном, то ви не самотні! Зовсім скоро всі ми зможемо струсити пил із закордонного паспорта і спакувати валізи для сімейної подорожі в одне з цих міст світу

5 січня 2021, 10:36
Поділіться публікацією:


6 міст світу для подорожі з дітьми

Фото: lifestyle.24tv

Лондон

Лондон — чудовий початок для сімейних зарубіжних поїздок. Там немає мовного бар'єра, їжа сприятлива для дитини, і є можливість дізнатися більше про одного з головних персонажів сучасного дитинства — Гаррі Поттера! Справжні фанати можуть побувати на платформі 9 ¾, зробити фото на станції Кінгс-Крос, а потім відправитися в казкову студію Гаррі Поттера за межами міста, де можна побачити костюми, реквізит, і багато інших наборів з фільмів. У Лондоні ви також можете відвідати театр і зануритися в шекспірівське минуле. Лондонський Тауер подарує вам смак старої англійської історії у її темній і драматичній славі, в тому числі ви побачите коштовності королівської сім'ї та стару зброю. А London Eye дозволить гостям насолодитися видом Англії з вершини гігантського колеса огляду.

Париж

Французька столиця пропонує безліч розваг для сімей. Для дитини по всьому місту тут знайдеться безліч кулінарних майстер-класів і веселих дитячих майданчиків. Ейфелева вежа є очевидним обов'язковим місцем для відвідування, а також інші знакові архітектурні частини міста, такі як Тріумфальна арка і Собор Нотр-Дам. Екскурсія по прохолодних і трохи моторошних катакомбах під містом ідеально підходить для вашого сімейного дозвілля. Зробіть перерву в одному з прекрасних майданчиків Парижа — Люксембурзький сад є особливим фаворитом, пропонуючи дерев'яні човни, на яких можуть поплавати діти по спокійній гладі ставка, чарівні каруселі, лялькові шоу і багато іншого. І не забудьте зазирнути в Лувр, щоб оцінити роботи знаменитих майстрів.

Сідней

Тут ви побачите екзотичних тварин, дивовижну культуру, а також безліч заходів, які захоплять маленьких мандрівників. Бонус: любителі мультика "У пошуках Немо" пам'ятають, що ключові частини цієї пригоди Pixar відбуваються саме в гавані Сіднея. Чудовий Оперний театр Сіднея є обов'язковою зупинкою вашого маршруту — тут можна побачити шоу і програми, спрямовані на маленьких гостей. Завдяки своєму розміщенню в Сіднеї є безліч приголомшливих сімейних пляжів, які оснащені майданчиками для ігор. Подивіться, що ховається під водою, відвідавши Сіднейський акваріум, де проживає понад 12 000 морських тварин, у тому числі й морські корови.

Копенгаген

Столиця Данії буквально казкове місто — місце, де Ганс Християн Андерсен складав таку класику, як "Русалонька". А якщо ваші діти злегка одержимі Lego, вони, ймовірно, захочуть відвідати країну, в якій були створені перші блоки цього конструктора. Ви обов'язково повинні відвідати парк Тіволі — парк розваг в центрі міста з чудовими садами і архітектурою — він є одним з найстаріших у світі парків з дерев'яними гірками, які все ще знаходяться в експлуатації. Ви можете відвідати статую Русалоньки в порту, або придбати екскурсійний тур в замок Розенборг, щоб познайомитися з королівською історією. І, звичайно ж, відвідайте Леголенд з дітками!

Рим

Піци, макаронів і морозива тут вистачить на всіх! Діти, які захоплюються історією або мистецтвом, обов'язково знайдуть подорож до Риму захоплюючою. Виділіть багато часу для мистецтва — твори таких майстрів, як Леонардо да Вінчі та Мікеланджело розкидані по всьому місту, в обох музеях і величному соборі. Тут можна зануритися у велике минуле Риму, відвідавши Колізей і Пантеон.

Амстердам

Не турбуйтеся з приводу вулиці червоних ліхтарів, оскільки Амстердам є одним з найбільш сімейних міст у світі. Обов'язково побувайте з дітками на легендарних ігрових майданчиках Амстердама: вони розташовані в кожному районі міста, і часто мають різні теми або діяльність, в тому числі зоопарк. Круїз по легендарному водному каналу дозволить насолодитися видами Амстердама без потреби занадто багато ходити. Музей Ван Гога є важливою зупинкою для любителів мистецтва, а Будинок Анни Франк пропонує поглянути на життя відомого автора в підпіллі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини