Головна Новини Дозвілля подорожі Кращі зоопарки світу, які варто відвідати
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращі зоопарки світу, які варто відвідати

Мандрівниками сподобаються чудові зоопарки у світі

21 січня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

 У багатьох зоопарках по всьому світу є величезні простори, в яких мешкають тисячі прекрасних тварин з усіх куточків земної кулі. Мандрівникам, які прямують у відпустку, слід відвідати один з цих зоопарків, які є основними туристичними пам'ятками в популярних містах. Ці зоопарки були визнані одними з найкращих місць для мандрівників.  Про цікаві та унікальні зоопарки пише, thetravel.

Кращі зоопарки світу, які варто відвідати

Мельбурнський зоопарк (фото з відкритих джерел)

Біопарк Валенсія — Іспанія
Кращі зоопарки світу, які варто відвідати - фото 2

  Будучи третім за величиною містом Іспанії, Валенсія пропонує туристам безліч розваг, особливо в біопарку Валенсії. Це — зоопарк площею 10 гектарів. Відвідувачі можуть побувати на виставцы джунглів Мадагаскару і познайомитися ближче з деякими лемурами. В той самий час інші гості можуть здійснити екскурсію по африканській савані, щоб побачити деякі величні види птахів. В іншому випадку відвідувачі можуть досліджувати приголомшливі місця проживання зоопарку, спроєктованы за зразком африканських саван і водно-болотних угідь.

Сінгапурський зоопарк
Кращі зоопарки світу, які варто відвідати - фото 3

Зоопарк відомий своїми  тропічними лісами, Сінгапурський зоопарк є домом для більш ніж 2800 тварин з усього світу, особливо тих, які живуть в тропічних лісах. Від елегантних гепардів до чарівних блакитних геконів, відвідувачі можуть дізнатися більше про дику природу світу в цій популярній туристичній пам'ятці. Туристи можуть навіть замовити такі заходи, як годування деяких тварин або поспостерігати за шоу  слонів.

Мельбурнський зоопарк — Австралія
Кращі зоопарки світу, які варто відвідати - фото 4

Прямуючи до Австралії, багато мандрівників вибирають між відвідуванням Мельбурна або Сіднея. Мандрівники, які обрали Мельбурн, можуть провести день в Мельбурнському зоопарку. Можуть досліджувати прекрасні місця проживання, такі як тропічні ліси Азії, африканські савани та австралійські чагарники. Мельбурнський зоопарк також є домом для 27 тварин, що знаходяться під загрозою зникнення в дикій природі. Відвідувачам також сподобається спостерігати за унікальними тваринами, такими як гігантські черепахи, казуари і кукабари!

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у британському зоопарку народився найменший олень на планеті.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини