Головна Новини Дозвілля подорожі Де відсвяткувати Новий рік в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Де відсвяткувати Новий рік в Україні

Відпочити незабутньо та безпечно в Україні - реально

26 листопада 2020, 05:30
Поділіться публікацією:

Будьмо відверті, 2020 рік виявився важким через пандемію коронавірусу. Люди стомилися сидіти на карантині, тож хочеться емоційно та весело зустріти Новий рік, який дасть надію на краще. Тож, де в Україні безпечно та незабутньо провести це свято, читайте нижче.

Де відсвяткувати Новий рік в Україні

Фото: ua.news

1. У своєму затишному будинку

Поки це найбезпечніше місце у світі. Облаштуйте дім по-новорічному. Придумайте розважальну програму для своєї сім’ї, не забудьте привітати родину та друзів зі святом по відеозв’язку.

2. За межами міста

Орендуйте невеликий дерев’яний будиночок у мальовничому місці. Прикрасите його відповідно. Нехай атмосфера природи додасть затишку в ваше свято.

3. Карпати

Ще одне традиційне місце відпочинку для українців — гори. В Карпатах цьогоріч буде менше людей, ніж зазвичай. Ціни також повинні дещо знизитись. Так ви зможете уникати великих скупчень людей та дихати цілющим повітрям.

4. Берегово та Косино

Якщо ви ні разу не були в цих місцях, їх варто відвідати. Невеликі населені пункти в Закарпатській області славляться цілющими басейнами з термальною водою. Така атмосфера допоможе зустріти Новий рік здоровим та розслабленим.

5. Печера Млинка

Відпочинок в печері Тернопільської області підійде любителям екстриму. Напередодні Нового року тут розробили новорічну програму, яка передбачає похід в печеру та купу святкових ігор.

Окрім цих місць можна відправитися в привітну Одесу, до Львова, в столицю України. Але де б ви не святкували, пам’ятайте про соціальну дистанцію, одягайте маску та користуйтеся антисептиком.

Сайт “Коментарі” також розповідає, як стати щасливішим.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини