Головна Новини Дозвілля подорожі Чи можуть відкрити аеропорту у Львові під час війни: пояснення Садового
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можуть відкрити аеропорту у Львові під час війни: пояснення Садового

Андрій Садовий підтримує відкриття аеропорту під час війни.

сьогодні, 11:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Міський голова Львова Андрій Садовий відреагував на інформацію про можливість відкрити місцевий аеропорт для пасажирських перевезень. За його словами, хоча б один аеропорт мав би працювати в Україні під час війни, однак це питання безпеки.

Чи можуть відкрити аеропорту у Львові під час війни: пояснення Садового

Аеропорт Львів. Фото з відкритих джерел

Львівський мер Андрій Садовий в інтерв’ю "РБК-Україна" прокоментував ідею відкрити аеропорт у Львові. За його словами, щодо цього є розмови в певних колах.

"Є питання безпеки держави, є питання безпеки людей. Ми повинні вижити за будь-яких умов, тому ця тема обговорюється в експертних середовищах", — сказав Садовий.

Міський голова Львова наголосив на необхідності мати в Україні діючий аеропорт попри війну.

"І я думаю, що коли буде прийнято рішення, ви про це першими взнаєте. Є багато летовищ в Україні, і я думаю, що під час війни хоча б одне з них мало б працювати", — додав Садовий.

Нагадаємо, що минулого року активно обговорювалась можливість відкриття кількох аеропортів в Україні подібно до того, як вони працюють в Ізраїлі. Для цього розглядались кілька міст, зокрема Київ, Одеса та Львів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник голови Офісу президента з питань регіональної політики Віктор Микита заявив про можливість відкриття аеропорту в Ужгороді для пасажирських перевезень під час війни. За його словами, аеропорт міг здійснювати нерегулярні чартерні рейси.

Також "Коментарі" писали про аеропорт "Київ", який оцінив збитки від російської агресії за понад два роки війни. За їх підрахунками компенсація від Росії має становити близько 500 мільйонів євро. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини