Головна Новини Дозвілля подорожі Через більш ніж півроку Таїланд почав приймати туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Через більш ніж півроку Таїланд почав приймати туристів

Стало відомо, за яких умов курорт впускає мандрівників

21 жовтня 2020, 15:36
Поділіться публікацією:

Таїланд прийняв перших іноземних туристів вперше за останні сім місяців. Мандрівників впустили в країну за спецвізами. Про це пише Channel News Asia.

Через більш ніж півроку Таїланд почав приймати туристів

Так, у вівторок, 20 жовтня, в Таїланд прилетіли 39 мандрівників з Шанхая за програмою "Спеціальна туристична віза". Це перше таке прибуття з того часу, як туристам було заборонено в'їзд у зв'язку з пандемією коронавірусу.

90-денні візи видаються іноземним туристам, які мають намір перебувати в Таїланді не менше 30 днів. Візи можна продовжувати двічі. Мандрівники після прибуття зобов'язуються протягом 14 днів перебувати на самоізоляції в затвердженому урядом готелі або лікарні. Крім того, необхідно надати підтвердження про те, що планується довгострокове перебування в Таїланді. Також при собі у туристів повинні бути спеціальні страхові поліси. А ще слід пройти попереднє тестування на вірус.

Крім того, мандрівникам доведеться завантажити офіційний додаток для відстеження їх перебування.

Відзначимо, що в кінці жовтня Таїланд очікує ще як мінімум два інших рейси з Китаю, а на початку листопада — близько 400 іноземних відвідувачів. Йдеться як про рейси в Бангкок, так і про інші популярні напрямки, наприклад, південний курортний острів Пхукет.

Нагадаємо, Рада Європи визначив єдині індикатори для мандрівників. У МОЗ пояснили, чому Україна поза грою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини