Головна Новини Дозвілля подорожі Будинок із фільму "Один удома" чи печера Грінча: де бюджетно провести новорічні свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Будинок із фільму "Один удома" чи печера Грінча: де бюджетно провести новорічні свята

Святкування Різдва в цих легендарних місцях буде по кишені кожному

2 грудня 2021, 18:12
Поділіться публікацією:

Будинки на святкову тематику з’являться в продажу в грудні цього року, оскільки новий штам обмежує закордонні подорожі та діяльність популярних туристичних місць. Про це повідомляє USA Today.

Будинок із фільму "Один удома" чи печера Грінча: де бюджетно провести новорічні свята

Будинок із фільму "Один удома" - USA Today

Згідно зі звітом Airbnb за травень 2021 року, проводження часу з сім’єю стимулює більше витрачати на подорожі. У звіті також зазначено, що люди залишаються ближче до дому, причому більшість сімей подорожує в межах 300 миль від свого дому, а не їде далеко в інші країни.

У звіті було виявлено сплеск бажань щодо "унікального місцеперебування", при цьому майже 70% респондентів заявили, що хочуть мати можливість здобути унікальне місце для відпочинку. Маючи це на увазі, компанії з оренди на відпочинок активізують свою гру, щоб запропонувати унікальний досвід.

У цей святковий сезон для людей, які шукають унікального відпочинку, повного різдвяної ностальгії, доступні два сімейні місця.

Будинок "Один удома" на Airbnb за ціною всього 25 доларів за ніч

Оголошення Airbnb стосується оригінального будинку в передмісті Іллінойсу, де відбувалися події у популярному фільмі "Сам вдома" з 1990-х років, будинку, де Кевін МакКалістер обдурив групу злочинців, поки решта його родини була в Парижі.

Власником на Airbnb вказаний Базз МакКалістер, імовірно, найстарший брат Кевіна МакКалістера і постійний хуліган. 

"Хоча ми вже дорослі та мудріші (у мене навіть є власна охоронна фірма), ми ніколи не надто старі для святкових пусток. Тому поки ми у відпустці (на цей раз усі ми), я запрошую відпустити своїх внутрішніх восьмирічних дітей 12 грудня в будинку мого дитинства", – пише Базз в описі пропозиції.

Будинок прикрашений святковим іграшками з фільму "Сам удома", мерехтливими вогнями та ідеально підстриженим деревом. Гості можуть насолодитися деякими з улюблених страв Кевіна, від чиказької піци до макаронів із сиром у мікрохвильовій печі.

Крім того, Базз залишить свого домашнього тарантула, щоб нагадати сцени в "Один удома".

"Цього святкового сезону ми граємо за правилами мого маленького брата, тому не соромтеся їсти шкідливу їжу, дивитися сміття по телевізору, позичити татовий крем після гоління та вибирати свою власну пригоду з легендарним планом бою. Просто тримайся подалі від моєї кімната, добре?" — пише Базз.

На місці також буде хтось, хто покаже все гостям й приготує їжу. Щоб доповнити сімейні враження, вони також подарують гостям набір LEGO Ideas "Один удома", який можна взяти та створити вдома.

Пропозиція стане доступною о 13:00 за тихоокеанським часом 7 грудня. Це коштуватиме 25 доларів за ніч на весь будинок.

Печера Грінча на Вакасі за 19,57 доларів на честь виходу книги в 1957 році

Якщо Грінч більше вам до вподоби, ви можете забронювати печеру Грінча на Вакасі.

Скеляста резиденція Грінча знаходиться в вирізаній вручну печері на узбіччі масивної кам’яної гори. Дизайнери прикрасили зали цього масивного лігва всім, що тільки може уявити фанат Грінча.

Є кухня, укомплектована смаженим звіром, who-пудингом і аварійним запасом who-hash (страва зі смаженою яловичиною). У музичній кімнаті є музичний інструмент Грінча — орган, а також барабанна установка Макса, що веде до кабінету й головної спальні (спальні для гостей). Будинок також оснащений усіма гаджетами Грінча, включаючи витончену кавоварку та шафу із зеленими пухнастими штанами.

Ціна за добу проживання становитиме 19,57 доларів США на честь оригінального виходу книги в 1957 році. Бронювати печеру можна буде з п’ятниці, 3 грудня.  

Враховуючи відлюдницький спосіб життя Грінча, печера розташована на околиці міста, у віддаленому володінні за межами Боулдера, штат Юта.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, за звання "Грінч року" в Україні "змагалися" Володимир Путін та Дональд Трамп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини