Головна Новини Дозвілля подорожі Агресія проти України – не проблема: названо країну, куди все ще масово їдуть російські туристи
commentss НОВИНИ Всі новини

Агресія проти України – не проблема: названо країну, куди все ще масово їдуть російські туристи

Туреччина виявилася найпопулярнішим напрямом для російських туристів у році, що минає

31 грудня 2022, 15:45 comments1771
Поділіться публікацією:

2022 року Туреччину відвідали близько 5,3 мільйона росіян. Таким чином, країна очолила список напрямків, де з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну побувало найбільше туристів із країни-агресора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на турецьке інформагентство "Anadolu".

Агресія проти України – не проблема: названо країну, куди все ще масово їдуть російські туристи

Туристи у Туреччині. Фото: з відкритих джерел

Туреччина виявилася найпопулярнішим напрямом для російських туристів у 2022 році, набагато випередивши будь-яку іншу країну. Тут радісно зустрічають громадян із Росії та забезпечують комфортний відпочинок.

В Асоціації туроператорів Росії озвучили цифри, за якими Туреччину цього року відвідало близько 5,3 мільйонів росіян. Далі у списку слідували ОАЕ зі значно нижчою цифрою 1 мільйон. Також від 850 000 до 900 000 росіян цього року побували в Єгипті, а близько 410 000 вирушили до Таїланду.

При цьому значно менший попит на тури на Мальдіви та Шрі-Ланку.

Зазначимо, всі ці країни не запроваджували жодних обмежень на поїздки росіян через війну в Україну. 2022 року Туреччина навіть створила окрему авіакомпанію, щоб возити росіян на місцеві курорти. Таїланд та інші екзотичні країни заявляють про активний розвиток польотних програм для російських компаній.

Тим часом, російські авіакомпанії скасовують польотні програми до Єгипту, заплановані на зимовий сезон. Перевізникам тепер не можна літати через Йорданію та сусідні країни. Про повну зупинку рейсів до Єгипту повідомили iFly та інші авіакомпанії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 2023 року у війні з РФ на Україну чекає переломний момент – чи продовжить агресор ракетний тероризм. Експерти озвучили свій прогноз у ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини