Головна Новини Дозвілля стиль і краса Зваблива Міс Всесвіт-2012 вразила фото в пікантному купальнику
commentss НОВИНИ Всі новини

Зваблива Міс Всесвіт-2012 вразила фото в пікантному купальнику

Нещодавно Олівія похвалилася своїми гарними формами в ефектному білому купальнику з дуже пікантними вирізами

27 червня 2021, 18:00
Поділіться публікацією:

Модель Олівія Калп захопила шанувальників красивими фотографіями в дуже відвертому купальнику. У такому бікіні точно важко не виявитися в центрі уваги.

Зваблива Міс Всесвіт-2012 вразила фото в пікантному купальнику

Олівія Калп (фото з відкритих джерел)

29-річна американська модель і переможниця конкурсу "Міс Всесвіт-2012" Олівія Калп активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де має майже 5 мільйонів підписників.


Зваблива Міс Всесвіт-2012 вразила фото в пікантному купальнику - фото 2


І це зовсім не дивно, адже одна з найкрасивіших дівчат світу регулярно публікує кадри зі свого життя, а також не соромиться демонструвати розкішну фігуру.

Зваблива Міс Всесвіт-2012 вразила фото в пікантному купальнику - фото 3

Нещодавно Олівія похвалилася своїми гарними формами в ефектному білому купальнику з дуже пікантними вирізами. Довгі рукава, оголений прес і крихітна зав'язка на бюсті — в такому вигляді Калп точно не уникне уваги. Фанати вже встигли залишити багато пропозицій і кілька сотень коментарів із компліментами.

Зваблива Міс Всесвіт-2012 вразила фото в пікантному купальнику - фото 4


Раніше ми повідомляли, що дівчина Джессі Банні з Німеччини витратила 23 тисячі євро, щоб кардинально змінити свою зовнішність і стати схожою на ляльку Барбі. За два роки блогерші вдалося помітно змінитися.

Видання The sun повідомляє, що 20-річна Джессі виросла в дуже консервативній родині і батьки постійно обмежували її в бажанні бути більш жіночною і привабливою. Їй забороняли носити яскравий одяг, робити макіяж і навіть не дозволяли гратися ляльками Барбі, вважаючи, що такі іграшки негативно впливають на розвиток дитини.

Але коли дівчині виповнилося 18 років і їй вдалося вирватися з надмірної батьківської опіки, вона вступила до університету і витратила 7 тисяч євро на те, щоб збільшити собі груди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини