Головна Новини Дозвілля стиль і краса З чим носити білі джинси цього літа (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

З чим носити білі джинси цього літа (ФОТО)

Модні експерти розповіли, з чим цього літа можна носити білі джинси, щоб образ вийшов стильним

22 червня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

Білі джинси — головний хіт цього сезону, вони можуть стати прекрасною основою для будь-якого гардероба. З чим же поєднувати цю річ, щоб образ вийшов модним, стильним і красивим?

З чим носити білі джинси цього літа (ФОТО)

з чим носити білі джинси (фото з відкритих джерел)

Кроп-топ і жакет

Білі джинси з високою посадкою можна сміливо поєднувати з кроп-топами, які користуються зараз великою популярністю. Особливо вигідно виглядає така комбінація в тандемі з взуттям на тонкому каблуці, наприклад, з туфлями-човниками й лаконічною сумкою. Увечері такий образ можна доповнити жакетом оверсайз.

З чим носити білі джинси цього літа (ФОТО) - фото 2

Біла блуза

Не варто побоюватися білого total look. Особливо якщо мова йде про широкі джинси або джинси-балони, доповнені актуальною блузою зі стяжками, шнурівкою, люверсами або іншими модними елементами. Для більш виразного ефекту можна доповнити образ босоніжками з ремінцями в тон і прикрасою з перлів.

З чим носити білі джинси цього літа (ФОТО) - фото 3

Кольоровий топ

Експерти кажуть, що топ з рукавами-буфами буде ефектно виглядати в поєднанні з білими джинсами. Топ можна вибрати у вигляді бра або в формі кроп-топа, наприклад, в неоновому кольорі, який зараз в тренді. Також можна віддати перевагу лавандовому, жовтому або гірчичному відтінку.

З чим носити білі джинси цього літа (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що джинси давно вже стали невіддільною частиною гардеробу, як жінок, так і чоловіків. Вони відмінно поєднуються з різним одягом і взуттям і підходять, як для походу в ресторан, так і для звичайної прогулянки в парку. Які джинси будуть в моді цього літа?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влітку важливо переглянути й оновити свій гардероб, щоб завжди виглядати стильно, красиво і модно. Експерти розповіли, на які кольори варто звернути увагу в цьому сезоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини