Головна Новини Дозвілля стиль і краса Який манікюр буде найпопулярнішим на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Який манікюр буде найпопулярнішим на Новий рік

Модний манікюр назвали «вельветовим»

16 грудня 2020, 17:10 comments1569
Поділіться публікацією:

Який манікюр буде найпопулярнішим на Новий рік

який манікюр зробити на Новий рік (фото з відкритих джерел)

Оскільки Новий рік є одним з найбільш очікуваних свят, то і підготовка до нього особлива. Потрібно підібрати вбрання, зачіску і привести до ладу свої нігтики. До речі, nail-майстер Емі Лі на своїй сторінці в Instagram продемонструвала, який манікюр зараз користується великою популярністю.

Більшість дівчат використовують новорічну тематику, прикрашаючи нігтики зображеннями оленів, ялинкових іграшок, і символом 2021 року — Білим Металевим Биком. Але, якщо ви хочете зробити незвичайний і оригінальний манікюр, тоді виберіть "вельветовий" дизайн, який зараз є трендом в мережі.

Емі Лі показала манікюр з ефектом зеленого оксамиту, який дійсно виглядає дуже цікаво і підходить для новорічного образу. Для того, щоб створити такий дизайн, потрібно використовувати лаки з голографічними властивостями. Такі покриття містять блискітки, які гарно і святково переливаються і створюється враження, що нігтики покриті вельветовою тканиною, а не глянцевим лаком. Найчастіше для такого ефекту використовують рожевий або срібний лак, але ви можете експериментувати з будь-якими відтінками, крім червоного і бордового (Бик не схвалить).

Майстер манікюру зазначила, що, якщо вам не хочеться робити блискучий "вельветовий" манікюр, але ви хочете залишитися в тренді, тоді можна зробити матове покриття з ефектом оксамиту.


Нагадаємо, нещодавно nail-експерти представили кілька дизайнів манікюру, які давно вийшли з моди й можуть зіпсувати ваш стильний образ.

Раніше видання "Коментарі" представляло кілька варіантів для створення стильного манікюру з синім відтінком, який додасть вашому образу вишуканості, елегантності та спокою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини