Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як стати стильною: п'ять головних лайфхаків від Андре Тана
commentss НОВИНИ Всі новини

Як стати стильною: п'ять головних лайфхаків від Андре Тана

Український дизайнер Андре Тан перерахував головні лайфхаки, які допоможуть вам виглядати модно і стильно

7 квітня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

Кожному з нас хочеться виглядати стильно і завжди бути в тренді. Якщо не знаєте, як це зробити, тоді прислухайтеся до порад українського дизайнера Андре Тана.

Як стати стильною: п'ять головних лайфхаків від Андре Тана

Як стати стильною: 5 порад (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram відомий модельєр розповів про головні лайфхаки, які допоможуть вам виглядати привабливо і почуватися впевнено у собі, вміло підкресливши власні принади за допомогою одягу.

Полюбіть себе

Андре Тан зауважив, що важливо любити себе і власне тіло й не потрібно купувати предмети гардеробу з метою приховати якийсь недолік фігури. Навпаки, у вашій шафі повинні бути речі, які підкреслюють ваші сильні сторони.

Тримайте свій гардероб в порядку

Дизайнер зазначив, що про стиль не може бути й мови, якщо у вашому гардеробі припадають пилом речі, які ви одягали ще в шкільні роки, а колготки лежать упереміш зі шкарпетками чоловіка. У вас повинен бути порядок! Андре Тан порекомендував додаток stylebook, за допомогою якого ви зможете зацифрувати свій гардероб і складати нові образи, не крутячись годинами перед дзеркалом. Також ця програма виключить імовірність придбати непотрібну річ.

Освойте основні правила дрес-коду

Модельєр радить не сприймати правила дрес-коду як перелік заборон! Дрес-код — це путівник і насамперед кодекс моди, щоб відчувати себе комфортно і підбирати аутфіти "до місця".

Тренуйте спостережливість

Андре Тан порадив модницям встановити додаток Vogue Runway, у якому вони зможуть спостерігати, що носять звичайні перехожі в Парижі або Мілані, а також ознайомитися зі свіжими колекціями модних дизайнерів. Також дизайнер порадив підписатися на Instagram таких моделей як Хейлі Бібер і Вікторія Бекхем.

Інвестуйте в себе

Український дизайнер зазначає, що потрібно інвестувати в себе. Якщо ви дійсно хочете навчитися виглядати стильно, то можна записатися на спеціальні fashion-курси. Таку можливість надає школа "Академія Андре Тана".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Андре Тан назвав головні тренди цієї весни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини