Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як шоколад може допомогти позбутися целюліту
commentss НОВИНИ Всі новини

Як шоколад може допомогти позбутися целюліту

Лікар-нутриціолог Катерина Медушкіна розповіла, як можна за допомогою шоколаду позбутися целюліту

31 липня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:








Целюліт — це проблема, з якою стикається безліч жінок, але турбуватися не варто. Попри те, що боротися з "апельсиновою кіркою" не просто, методи все ж є, наприклад, використовуйте звичайний шоколад.

Як шоколад може допомогти позбутися целюліту

Як прибрати целюліт за допомогою шоколаду / Фото: Depositphotos

Фітнес-експерт і нутриціолог Катерина Медушкіна на своїй сторінці в Instagram розповіла, що в боротьбі з целюлітом добре допомагає шоколадне обгортання. Якщо процедуру виконувати правильно, то ваша шкіра стане більш пружною, м'якою і підтягнутою. Унікальність шоколадного антицелюлітного обгортання полягає в тому, що воно дає позитивний результат при будь-якій стадії целюліту. Що ж потрібно для процедури?

Візьміть 200 г какао, залийте його 200 г гарячої води, потрібно отримати консистенцію густої сметани. Якщо суміш виходить занадто густою, значить потрібно додати ще води. Для посилення кровообігу і додаткового розігріву шкіри можна також додати 2 ч. л. кориці або перець чилі/ кайенский перець. Також в суміш можна додати 2 ст. л. оливкової або кокосової олії, а ще імбир. Потім отриману масу охолодіть до температури 35-40 градусів і нанесіть на тіло.

В першу чергу, очистьте шкіру за допомогою скрабу, а потім нанесіть шоколад на проблемні зони, а потім туго обмотайте тіло плівкою. Зверху надягніть теплий одяг і тримайте обгортання 30-60 хвилин, потім змийте шоколадну масу теплою водою і нанесіть на шкіру живильний або антицелюлітний крем.

Але пам'ятайте, що процедури потрібно робити виключно після тренування або у вільний від тренувань день.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти перерахували напої, які необхідно виключити з раціону, якщо не хочете, щоб у вас утворився целюліт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини