Головна Новини Дозвілля стиль і краса Відрощуй бороду правильно: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Відрощуй бороду правильно: кілька корисних порад

Борода стає все більш модною, але її ще треба відростити

15 вересня 2020, 17:04
Поділіться публікацією:

Багато чоловіків замислюються про те, щоб відростити собі бороду. Це трохи складніше, ніж здається на перший погляд. Доведеться проявити терпіння і мужньо витримати всі виклики. Як правильно відрощувати бороду нам розповість портал mport.

Відрощуй бороду правильно: кілька корисних порад

Не чеши бороду

Найважливіший момент: якщо ти прийняв рішення відпустити бороду, то найскладніше витримати перший етап, коли борода тільки відростає. Це далеко не найприємніші відчуття. Поки волосся коротке і жорстке, обличчя буде свербіти. Коли свербить, ти повинен терпіти, адже якщо почнеш чесати, то запустиш "нескінченний" процес.

Будь терплячим

Відрощувати бороду найкраще тоді, коли ти у відпустці. Так буде легше приховати від друзів процес нерівномірної появи щетини. Збережеш більше нервів — і борода буде рости швидше. Головне — сам не особливо журися через не дуже акуратний вигляд "молодої" бороди.

Мий бороду шампунем

Коли борода вже прийме певні форми, рекомендується мити її шампунем. Якщо у тебе немає можливості придбати спеціальний шампунь для бороди, то цілком підійде той, який твоя дівчина використовує для свого волосся. Мити бороду занадто часто не варто, вона від цього стає дуже м'якою.

Впевнені, ти досягнеш успіху і відростиш вражаючу бороду. А щоб трохи мотивувати тебе, видання "Коментарі" розповість, що жінки бачать в бородатих чоловіках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини