Головна Новини Дозвілля стиль і краса Відома датська фітнес-модель позувала перед камерою повністю оголеною
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома датська фітнес-модель позувала перед камерою повністю оголеною

Красуня наочно продемонструвала, навіщо ходить в спортзал

3 травня 2021, 18:40 comments2371
Поділіться публікацією:

Відома фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель знялася повністю без одягу.

Відома датська фітнес-модель позувала перед камерою повністю оголеною

Ніколь Дентодріа (фото з відкритих джерел)

Так, популярна датська фітнес-модель Ніколь Дентодріа справжній фурор в Instagram. Дівчина порадувала майже десятитисячну армію шанувальників черговими відвертими знімками.

Відома датська фітнес-модель позувала перед камерою повністю оголеною - фото 2

Красуня наочно продемонструвала, навіщо ходить в спортзал, без сорому повністю роздягнувшись перед фотографом. Пишні груди зірка мережі прикрила рукою. Однак сталевий прес і ідеальні форми звели з розуму передплатників Ніколь. Красуня ніколи не соромилася блиснути своєю красою, на цей раз майстерність фотографа перевершило всі очікування — дівчина на знімках виглядає дуже природно і по-спортивному.


Відома датська фітнес-модель позувала перед камерою повністю оголеною - фото 3


Нагадаємо, супермодель Кендалл Дженнер вирішила розширити лайфстайл-імперію своєї сім'ї та оголосила про запуск власного бренду текіли. Це буде перший самостійний бізнес 25-річної красуні. Дівчина вирішила звернути свою увагу на виробництві алкогольних напоїв. У своєму Instagram-акаунті модель розповіла про запуск власної торгової марки текіли під назвою 818. Більш детально читайте в нашому матеріалі.


Крім того, продюсер Snoop Dogg, який недавно випустив трек спільно з українською співачкою Тіною Кароль, зайнявся виробництвом власного джина під назвою Indoggo. Snoop Dogg заявив, що його напій, розроблений спільно з Кінаном Таунсом, не буде схожий ні на один існуючий джин. Продюсер вважає, зо його  напій буде  відрізнятися від інших. У ньому будуть нотки полуниці і цитрусових і буде відсутній цукор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини